Antena Căutare

Dan Petrescu a lăudat naționala U21: „Cu Ianis Hagi în teren, putem câștiga Campionatul European”

Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, a comentat calificarea naționalei U21 în semifinalele Campionatului European de tineret și a vorbit la superlativ despre Ianis Hagi.

Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, a comentat calificarea naționalei U21 în semifinalele Campionatului European de tineret și a vorbit la superlativ despre Ianis Hagi.

România U21 va juca împotriva Germaniei U21 în semifinalele EURO 2019. Meciul se va juca joi, 27 iunie, de la ora 19:00, ora României. Partida se va juca la Bologna, pe „Stadio Renato Dall'Ara”.

„Sincer să fiu, nu cred că erau mulți în România care sperau să câștigăm o grupă cu Franța, România și Spania. Nici eu n-am crezut, nu mă așteptam să ajungem în semifinale câștigând grupa. Franța n-a avut nicio ocazie de gol azi, asta înseamnă că organizarea a fost foarte bună. Mirel Rădoi a riscat mult schimbând cinci jucători și i-a ieșit tot ce a făcut. Merită toate felicitările”, a spus Dan Petrescu.

„Mă așteptam să fie unele probleme în apărare, dar Boboc și Rus au jucat foarte bine. Și Nedelcu e o surpriză plăcută, la fel ca Olaru și toți cei care au intrat. Jucătorii au fost fantastici, s-au autodepășit și ne dau multă încredere pentru viitor”, a adăugat el.

Dan Petrescu a mai spus că dacă îl avem pe Ianis Hagi pe teren, putem câștiga Campionatul European, deoarece este „un jucător complet”.

„Să ne gândim la mai mult și să nu ne oprim aici. Dacă îl avem pe Ianis Hagi în teren, putem câștiga Campionatul European. E un jucător unic, un jucător complet, care lovește mingea la fel de bine cu ambele picioare. Când ai un număr 10 ca Ianis, totul e posibil, la fel cum noi puteam câștiga cu oricine dacă îl aveam pe Gică Hagi în teren”, a spus Dan Petrescu, la TV Digi Sport.

Ce bani incaseaza tricolorii mici pentru semifinala Euro 2019!... Semifinale Euro 2019 U21 / Reactii dupa calificare!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x