Antena Căutare

Dinamo taie în carne vie după eșecul rușinos cu Juventus București! Florin Bratu, decizie radicală în privința lui Gabi Torje

După eșecul rușinos cu Juventus București, scor 1-2, din runda a 3-a a play-out-ului, Florin Bratu a început să ia primele măsuri în ceea ce privește lotul ”câinilor” pentru meciurile viitoare. Astfel, pentru restanța de mâine de la Botoșani, Bratone a decis să renunțe la Gabi Torje, un nume mare adus în ”Groapă” la startul acestui sezon de iarnă-primăvară.

Gabriel Torje, un om cu multe meciuri la națională, a fost exclus din lot, înainte de restanța cu FC Botoșani. Conform digisport.ro, pe lângă evoluțiile slabe din ultima perioadă, viața extrasportivă a fost încă un criteriu pentru Florin Bratu de a nu apela la serviciile internaționalului român.

În meciul cu Juventus, Gabi Torje a făcut cea mai slabă repriză a sa de la revenirea în Ştefan cel Mare. Drept dovadă, Bratu nu a mai avut răbdare cu mijlocaşul de bandă şi l-a schimbat de la pauză. Deşi nu avea soluţii excelente pe bancă, tehnicianul lui Dinamo a apelat la tânărul Liviu Gheorghe, component al naționalei U19.

Mai mult ca sigur, Gabi Torje va pleca de la Dinamo la finele sezonului, iar șanse ca până atunci să evolueze sunt și ele mici. Alături de Torje, din Ștefan cel Mare va pleca și croatul Antun Palici. Nici el nu a făcut deplasarea la Botoșani.

Palici, ajuns la 29 de ani, mai are contract până în vara 2019, însă la vară cel târziu se va ajunge la un consens pentru întreruperea colaborării. În play-out nici măcar n-a fost în lot în cele două meciuri, are 79 de minute în total, în 4 meciuri.

FC Botoșani - Dinamo LIVE VIDEO ONLINE... Breaking News! Edi Iordănescu s-a despărțit oficial de Astra Giurgiu. Anunțul făcut de fosta campioană a României...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x