Antena Căutare

FC Barcelona, calificata in finala Mondialului cluburilor. David Villa, "rupt" pentru 6 luni

FC Barcelona a invins fara emotii pe Al-Sadd cu 4-0 in cea de-a doua semifinala de la Campionatul Mondial al cluburilor, care se desfasoara in Japonia, dar l-a pierdut pentru urmatoarele sase luni pe David Villa, care a suferit o fractura de tibie in prima repriza.


Fara a forta prea mult, echipa lui Pep Guardiola a deschis scorul in minutul 23, atunci cand brazilianul Adriano a profitat de o neintelegere intre Belhadj si portarul Mohamed si a inscris din apropiere, fostul jucator al Sevillei reusind dubla cu doua minute inainte de pauza, cu un sut de la marginea careului.

In minutul 64, Keita a inscris primul sau gol in acest sezon, dupa o pasa excelenta primita de la Messi, pentru ca Maxwell sa-si treaca si el numele pe lista marcatorilor cu noua minute inainte de final, cand l-a invins pe Mohamed cu un sut din unghi din interiorul careului.

In ciuda victoriei clare, tehnicianul campioanei Europei a primit si doua vesti mai putin bune. In minutul 39, David Villa a alunecatt in careu la o faza la care incerca sa trimita spre poarta si a suferit o ruptura de tibie, diagnostic confirmat si de oficialii catalani, care au adaugat ca atacantul de 30 de ani va absenta intre 4 si 6 luni, prezenta sa la turneul final al Campionatului European din 2012 fiind in pericol.

De asemenea, chilianul Alexis Sanchez, cel care i-a luat locul lui Villa, a iesit de pe teren in minutul 71, din cauza unei accidentari, iar folosirea sa in finala este in dubiu.

Duminica, inainte de finala dintre Barcelona si Santos, tot la Yokohama, va avea loc si meciul paentru locul 3, intre Kashiwa Reysol si Al-Sadd.

Europa League: United, City sau Valencia, adversari posibili pentru Steaua in "16-imi"... Fara injuraturi si batai pe stadioane: Legea anti-huligani, aprobata de Camera Deputatilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x