Antena Căutare

BREAKING NEWS! FCSB, OUT din cupele europene ? Florin Talpan încearcă să-i dea lovitura de grație lui Gigi Becali: ”Notificăm UEFA după ultimele decizii ÎCCJ”

FCSB primește lovitură după lovitură în ultimele zile. După ce vineri a pierdut definitiv dreptul de a utiliza numele STEAUA, astăzi, clubul lui Becali a primit o nouă veste îngrijorătoare: Florin Talpan cere UEFA excluderea FCSB din cupele europene!

FCSB primește lovitură după lovitură în ultimele zile. După ce vineri a pierdut definitiv dreptul de a utiliza numele STEAUA, iar ieri, 7 mai, într-o zi uriașă pentru steliști, a pierdut cu Poli Iași și s-a îndepărtat de titlu, astăzi, clubul lui Becali a primit o nouă veste îngrijorătoare: Florin Talpan cere UEFA excluderea FCSB din cupele europene!

Florin Talpan, omul care l-a ”bătut” pe Gigi Becali pe unde l-a prins prin tribunale, încearcă acum să-i dea ”decisiva”. Astăzi, juristul CSA Steaua a mers la sediul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) pentru a obţine certificatul de grefă, după ce Instanţa Supremă a hotărât că marca "Steaua" aparţine definitiv Armatei, informează ziare.com. Motivul: CSA cere UEFA să excludă FCSB din cupele europene!

”Am luat certificatul de grefă cu hotărârea ICCJ şi pregătesc toate hotărârile pe care le avem pentru a notifica UEFA cu privire la aceasta situaţie. Nu mai trebuie să-i permitem lui FCSB să participe, să fie capi de serie, având în vedere toate aceste procese câştigate”, a spus Florin Talpan pentru sursa citată la sediul ICCJ.

Momentan, mai există două procese în derulare între CSA Steaua şi Gigi Becali. Clubul Sportiv al Armatei a cerut despăgubiri de 37 de milioane de euro pentru că Gigi Becali a folosit marca "Steaua" timp de 10 ani fără să aibă dreptul. Miercuri, 9 mai, va avea loc un nou termen în acest proces.

Al doilea proces este la Tribunalul Bucureşti, iar Florin Talpan solicită să se constate că FCSB nu deţine palmaresul Stelei.

Biletul Zilei 08.05.2018. Căutăm un bilet câștigător cu meciurile sigure de marți... Biletul Zilei 08.05.2018. Trei meciuri spectacol de azi ne aduc un pont bombă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x