Antena Căutare

Fostele glorii ale Nationalei au vorbit despre finala Europa League

Finala Europa League de pe National Arena e la mai putin de 5 luni distanta, iar site-ul UEFA a decis sa afle si parerea unora dintre cei mai mari internationali romani despre eveniment.

Gica Hagi crede ca finala este un eveniment excelent pentru Romania si se asteapta ca la ultimul act al Europa League stadionul sa fie plin: "Pentru fotbal, pentru turism, pentru tara, pentru Capitala, va fi un eveniment foarte important, un spectacol.

Sunt mandru ca Romania are o finala de cupa europeana. Cred ca va fi o sarbatoare, stadionul va fi plin. Oamenii vor veni la stadion pentru ca le place fotbalul, le e foame de fotbal", a spus cel mai mare fotbalist roman.

"Ne vom ridica la nivelul asteptarilor"
Acesta este completat de Gica Popescu, care e sigur ca romanii sunt nerabdatori sa asiste pentru prima data la o finala europeana: "Cred ca de acest eveniment ar trebuie sa ne bucuram cu totii.

Iubitorii de fotbal, noi, cei implicati, suntem toti convinsi ca evenimentul se va ridica la nivelul asteptarilor. Este o finala de cupa europeana, prima care se desfasoara in Romania, si sunt convins ca romanii o vor trata ca atare".

Sursa: gsp

Foto: Intact Images

Anelka s-a transferat in China... Radu Voina: "Fetele au vrut, dar n-au putut mai mult. Asta e valoarea, obiectivul n-a fost niciodata o medalie"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x