Antena Căutare

Galerie FOTO: Mertens, starul lui Napoli, în vizită la Mihai Neşu! Belgianul nu şi-a uitat colegul de la Utrecht

Atacantul belgian al echipei SSC Napoli, Dries Mertens, l-a vizitat pe fostul fotbalist Mihai Neşu şi a postat, duminică, câteva fotografii pe contul său de Facebook.

Internaţionalul belgian a anunţat că susţine "Fundaţia Mihai Neşu" şi că va ajuta de fiecare dată când va fi nevoie de sprijinul său.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Mi-am petrecut ultimele două zile cu un bun prieten, a fost o experienţă minunată. Vreau să susţin Fundaţia Mihai Neşu şi voi da o mână de ajutor. Ei fac lucruri minunate pentru copii şi au nevoie de ajutorul meu şi al vostru. Simţiţi-vă liberi să daţi o mână de ajutor, chiar dacă suma este mică. Vă mulţumesc din inimă", a scris Mertens pe Facebook.

Dries Mertens (30 de ani) şi Mihai Neşu (34 de ani) au fost colegi la FC Utrecht în perioada 2009-2011.

Dramă în familia lui Jose Mourinho! Tatăl antrenorului de la Manchester United a murit... Surpriză totală din partea lui Balotelli! Nimeni nu se aştepta ca tocmai cu ei să semneze...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x