Galerie FOTO: Mertens, starul lui Napoli, în vizită la Mihai Neşu! Belgianul nu şi-a uitat colegul de la Utrecht

Atacantul belgian al echipei SSC Napoli, Dries Mertens, l-a vizitat pe fostul fotbalist Mihai Neşu şi a postat, duminică, câteva fotografii pe contul său de Facebook.

Internaţionalul belgian a anunţat că susţine "Fundaţia Mihai Neşu" şi că va ajuta de fiecare dată când va fi nevoie de sprijinul său.

"Mi-am petrecut ultimele două zile cu un bun prieten, a fost o experienţă minunată. Vreau să susţin Fundaţia Mihai Neşu şi voi da o mână de ajutor. Ei fac lucruri minunate pentru copii şi au nevoie de ajutorul meu şi al vostru. Simţiţi-vă liberi să daţi o mână de ajutor, chiar dacă suma este mică. Vă mulţumesc din inimă", a scris Mertens pe Facebook.

Dries Mertens (30 de ani) şi Mihai Neşu (34 de ani) au fost colegi la FC Utrecht în perioada 2009-2011.

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri