Antena Căutare

Gigi Becali și-a găsit atacantul preferat: un dinamovist! Trădarea uriașă pusă la cale de FCSB

După Tamaș, Luchin, Țucudean și Gnohere, Gigi Becali este aproape de a înregimenta un alt dinamovist. Ex-patronul FCSB este interesat de achiziționarea atacantului de 22 de ani al celor de la Club Brugge, Dorin Rotariu.

După Tamaș, Luchin, Țucudean și Gnohere, Gigi Becali este aproape de a înregimenta un alt dinamovist. Ex-patronul FCSB este interesat de achiziționarea atacantului de 22 de ani al celor de la Club Brugge, Dorin Rotariu.

FCSB i-a ratat în această vară pe Omrani, Nemec și Rusescu, iar Becali e disperat să aducă, în sfârșit, un atacant de valoare. Conform Gazetei Sporturilor, Dorin Rotariu a fost declarat transferabil de campioana Belgiei. Club Brugge nici măcar nu l-a convocat pentru cantonamentul din Olanda, l-a lăsat acasă și speră să-l vândă, să nu-l mai împrumute ca în sezonul trecut.

Dorin Rotariu a avut o a doua parte a sezonului 2017-2018 excelentă la Mouscron, acolo unde a fost împrumutat. A marcat 11 goluri în 30 de meciuri jucate. Acum, Becali dorește să-l aducă la FCSB și a început demersurile.

”Meme se va interesa de condițiile în care l-am putea lua. Eu aveam impresia că nu m-aș putea atinge de Rotariu, dar dacă Brugge vrea să-l vândă, sunt interesat! E fotbalist adevărat!”, a spus Becali pentru sursa citată.

Deși vine dintr-o familie de steliști, Rotariu a impresionat în tricoul marii rivale Dinamo. A evoluat în ”Groapă” în perioada 2013-2017 și a marcat 30 de goluri în 135 de meciuri

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În iarna lui 2017, Club Brugge a plătit 2,2 milioane de Euro pentru Dorin Rotariu. Doar 12 meciuri și un gol are acesta la campioana Belgiei.

Biletul Zilei 10.07.2018! Meciurile sigure au adus un nou bilet câștigător... Revista presei sportive, 10.07.2018: Transfer de răsunet în Liga 1: un jucător de națională, dorit la FCSB; Barcelona a ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x