Antena Căutare

Adam Nemec a bătut palma cu noua echipă! Dorit de FCSB și CFR Cluj, fostul vârf de la Dinamo a făcut o alegere surpriză

FCSB pierde jucători pe bandă rulantă. După ce l-a ratat pe Billel Omrani, cel care a decis că CFR Cluj e o echipă mai potrivită pentru el decât FCSB, Gigi Becali a primit o nouă lovitură dură. Adam Nemec, cel pe care patronul vicecampioanei îl aștepta în această perioadă în România, și-a găsit echipă.

Gigi Becali l-a pierdut și pe fostul vârf al lui Dinamo, după ce slovacul de echipa națională s-a înțeles cu ciprioții de la FC Pafos, locul 9 din prima ligă, anunță digisport. Sursa citată anunță că vârful de 32 de ani va semna la începutul acestei săptămâni.

Adam Nemec a fost atras de Becali cu un contract pe doi ani şi un salariu de 20.000 de euro pe lună. De asemenea, Adam ar fi primit şi o primă de instalare importantă, de 150.000 de euro.

În cele două sezoane petrecute la Dinamo București, Adam Nemec a impresionat. Internaționalul slovac a înscris 20 de goluri în 64 de partide jucate în tricoul lui Dinamo. El a devenit liber de contract în această vară și a fost dorit insistent de Gigi Becali la FCSB.

Nemec are 12 goluri în 37 de selecții pentru naționala Slovaciei. Vârful de 32 de ani a mai jucat în carieră la Zilina, Genk, Kaiserslautern, Ingolstadt, Union Berlin, New York City FC şi Willem Tilburg.

Biletul Zilei 09.07.2018! Mizăm pe trei meciuri sigure de luni pentru un WIN!... Biletul Zilei 09.07.2018! Meciurile spectacol de luni ne-au adus câștigul!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x