Căutare Live

Herea va pleca la PAOK Salonic

Mijlocasul nu si-a prelungit contractul cu Rapid, scadent in vara anului viitor si in ianuarie va semna cu trupa antrenata de Ladislau Boloni.

Desi Gigi Becali se lauda la mijlocul saptamanii ca i-l va fura pe Herea lui Copos, asa cum si patronul giulestean facuse cu Romeo Surdu, traseul decarului din Giulesti pare a fi cu totul altul.

Mijlocasul este foarte aproape de a pleca gratis la PAOK Salonic, pentru ca in ianuarie intra in ultimele 6 luni de contract cu Rapid si poate semna cu orice echipa. In Grecia, Ovidiu isi va intalni fostul coleg Costin Lazar, dar si pe antrenorul dorit in Giulesti, Ladislau Boloni.

Foto: Intact Images

INCREDIBIL! Mircea Lucescu si Hagi, adversari ai Romaniei in preliminariile pentru mondial... Bihorul pierde la Slatina, Bistrita invinge la Sanmartin. Vezi rezultatele din liga secunda!...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri