Antena Căutare

Imagini din bucătăria unde se gătesc preparatele speciale pentru nunta lui Ianis Hagi. Ce dezvăluiri a făcut chef Orlando Zaharia

Chef Orlando Zaharia a dezvăluit câteva detalii despre preparatele de care se vor bucura invitații de la nunta lui Ianis și a Elenei Hagi. Antena transmite în exclusivitate imagini cu pregătirile pentru nuntă și mai ales imagini de la evenimentul de pe 14 iulie 2024.

Galerie
Chef Orlando Zaharia a dezvăluit cu ce vor fi răsfățați invitații lui Ianis și ai Elenei Hagi | Antena

Chef Olrando Zaharia a dezvăluit imagini din bucătăria unde se prepară mâncarea pentru nunta anului. Întrebat câți oameni munceesc în bucătărie pentru acest eveniment, chef Orlando Zaharia a spus că sunt peste 100 de oameni.

Invitații de la nunta lui Ianis Hagi vor avea parte de preparate cu totul și cu totul speciale. Chef Orlando Zaharia, unul dintre chefii care se ocupă de partea gastronimică de la eveniment, a grantat că totul va fi premium. Pe lângă preparate precum mușchi de vită gatit sous vide, sau bibanul în sos de unt, invitații vor ave aparte de o stație de burgeri.

Citește și: Ce gânduri au Ianis Hagi și Elena înainte de nuntă. Cine sunt nașii și ce spun mirii despre evenimentul de pe Domeniul Știrbey

Ce au spus chef Orlando Zaharia și chef Ștefan Popescu despre preparatele cu care vor fi răsfățați invitații de la nunta lui Ianis Hagi și a Elenei: „Meniul este atât de premium încât necesită maximă atenție”

„Facem un sos barbeque pentru stația de burgeri pentru că vom avea și o stație de burgeri care va fi după ce vom servi toate preparatele. Va fi o stație de burgeri foarte frumoasă afară. Vor da foc la grătar, o să fie minunat (...) Dacă observați, există câte o zonă pentru fiecare, fiecare face câte o parte pentru că meniul este atât de premium încât necesită maximă atenție”, a spus Orlando Zaharia potrivit Spynews.

„Aici avem biban, crestat, scos oasele pe mijloc, tot, tot și marinat cu răzătură de lime, portocală, ulei de măsline, sare și piper și atât. Simplu și gustos, asta vrem. Avem și un sos de unt cu capere”, a completat Chef Ștefan Popescu.

„Țelina o avem separat. O să întrebați de ce o avem separat. Țelina este un alergen și îl tratăm ca atare și cum acolo sunt legume, putea să fie și țelina, dar o facem aici pentru că este alergen și trebuie tratată ca atare. Când spun premium, este premium de la cap la coadă, a mai spus Orlando Zaharia.

La eveniment, pe parte gastronomică, sunt implicați trei dintre chefii de la Antena: Orlando Zaharia, Stefan Popescu si Alexandru Sautner. Cel care coordonează catering-ul este Marian Cernat, care se ocupă de catering-ul Domeniului Stirbey și de coordonarea zonei de cooking din culisele Chefi la Cuțite.

Citește și: Cum arată în interior Biserica Visarion, locul în care Ianis Hagi și Elena își unesc destinele în fața lui Dumnezeu

Antena transmite în exclusivitate imagini de la nunta lui Ianis şi a Elenei Hagi

Unul dintre cele mai aşteptate evenimente mondene ale anului, cununia religioasă a Elenei şi a lui Ianis Hagi, va avea loc în această duminică, în Bucureşti, iar Antena are drepturi exclusive de difuzare a celor mai importante momente din cadrul acestuia.

După cununia civilă care a avut loc la sfârşitul anului trecut, chiar de Crăciun, Ianis şi Elena Hagi vor ajunge duminica aceasta la altar. Ulterior, aceştia vor sărbători alături de familie şi de prieteni la Palatul Ştirbey.

Imagini exclusive, atât de la cununia religioasă, cât şi de la petrecerea care va avea loc la Domeniul Ştirbey, vor fi transmise în acest weekend de către posturile Antena.

După cununia civilă care a avut loc la sfârşitul anului trecut, chiar de Crăciun, Ianis şi Elena Hagi vor ajunge duminica aceasta la altar. Ulterior, aceştia vor sărbători alături de familie şi de prieteni la Palatul Ştirbey.

Ce gânduri au Ianis Hagi și Elena înainte de nuntă. Cine sunt nașii și ce spun mirii despre evenimentul de pe Domeniul Ș... Înainte de nunta anului a fost nunta mirelui. Ianis Hagi și-a poftit nașul acasă pentru o ceremonie mai restrânsă. Imagi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x