Inaugurare Ion Oblemenco! Sărbătoare în Bănie: ”U” Craiova își inaugurează azi noul stadion de lux. Surprize pregătite de organizatori

 

Zi mare în Bănie! În această seară, în fața 30,000 de oameni, se inagurează noul ”Ion Oblemenco”, casa fotbalului din Oltenia. Cu acest prilej, ”U” Craiova se prezintă în fața fanilor într-un amical contra campioanei Cehiei, Slavia Praga, un duel care va începe la ora 20:00.

Sărbătoarea din Craiova va începe însă cu două ore mai devreme. Autoritățile locale au pus la cale un spectacol la care vor participa foarte multe nume cunoscute din showbiz. Printre artişti se vor număra Tudor Gheorghe, Cristi Minculescu și fiul poetului Adrian Păunescu, Andrei Păunescu.

Amicalul ”U” Craiova - Slava Praga va fi transmis în direct de TVR 1

Surprizele pentru fanii Universității nu se opresc aici. Oficialii clubului din Bănie au anunțat că suporterii echipei vor avea parte de mai multe surprize odată cu inaugurarea noului stadion din Craiova. ”Pentru că știm că oltenii sunt un popor nerăbdător și curios, vă spunem de acum surprizele”, scriu cei de la csuc.ro. Iată ce îi așteaptă pe fanii alb-albaștrilor, descrierile aparținându-le celor din club:

”- un nou design al autocarului, care va fi de departe cel mai frumos al unei echipe de Liga 1 și vă va încânta pe toți
- o nouă mascotă, al cărei nume a fost ales împreună cu voi și care vă va impresiona nu doar prin aspectul simpatic, ci și prin talentele sale
- o nouă adresă de site oficial, care va face trimitere mai directă la istoria uriașă a clubului nostru”

Deja, președintele oltenilor, Marcel Popescu, a anunțat că numele echipei nu mai este CSU Craiova, ci Universitatea Craiova.

Până în această dimineață, pentru inaugurarea noului Ion Oblemenco se vânduseră 8.000 de abonamente și 18.000 de bilete, astfel că șansele ca meciul cu Slavia Praga să se joace cu porțile închise sunt uriașe.

Cu ocazie inaugurării de azi, clubul ”U” Craiova a lansat un fular special intitulat sugestiv ”Știința Înapoi Acasă”facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI