Antena Căutare

Instanța a admis cererea de divorț între Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. Ce pensie alimentară va plăti antrenorul

Judecătoria Buftea a admis sâmbătă cererea de divorț înaintată de antrenorul Laurențiu Reghecampf. Decizia nu este însă definitivă și poate fi atacată cu apel, având în vedere că hotărârile judecătorilor în ceea ce privește culpa separării și pensia alimentară o dezavantajează pe Anamaria Prodan.

Colaj cu Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
Instanța a admis cererea de divorț între Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan | Hepta & Instagram

Potrivit digisport.ro, Judecătoria Buftea a admis sâmbătă cererea de divorț înaintată de Laurențiu Reghecampf și a dispus desfacerea căsătoriei din culpă comună. În acest context , antrenorul de fotbal va trebui să plătească o pensie alimentară către Bebto în valoare de 1/6 din veniturile nete ale acestuia. Conform sursei menționate anterior, Reghecampf va trebui să achite lunar suma de 1600 de euro, mult mai puțin față de suma pe care a cerut-o fosta sa parteneră (7000 de euro).

Citește și: Laurențiu Reghecampf și-a lansat o nouă afacere total neașteptată. Din ce mai câștigă bani antrenorul, pe lângă fotbal

Prima decizie a Instanței o dezavantajează pe Anamaria Prodan

Magistrații au admis în întregime programul de vizită solicitat de Laurențiu Reghecampf, iar custodia pentru copil va fi una comună. Totodată, Anamaria Prodan va fi obligată la plata cheltuielilor de judecată în valoare de 6000 lei, pentru că ceruse culpă exclusivă a antrenorului.

De curând, Anamaria Prodan a lansat un atac la adresa lui Laurențiu Reghecampf, care locuiește în Azerbaidjan alături de Corina Caciuc.

„Nu avem acces eu și copiii de doi ani la absolut nimic și nu am văzut nimic de acolo, dar nu este problemă! Îi urăm sănătate și să-i dea Dumnezeu timp să mănânce sănătos, căci noi ne cumpărăm de la fermele mari tot ce ne dorim.

Probabil că, la final de proces, avocații mei vor mai avea ce să mai recupereze, dacă mai rămâne ceva nevândut. Dar, repet, când citesc aceste știri realizez frustrarea , cu «ferme mari», «cu milioane multe» …

Oamenii care nu au avut în viața asta aproape nimic și au nimerit într-o familie cu bani se prostesc peste noapte, se cred milionari și, când se întorc la locul lor, nu le mai rămâne decât să se laude și să spună minciuni gogonate!

Se poate merge la fermă. Este ceva de zâmbesc când citesc. M-am chinuit să-i fac un brand «Reghe», să vândă produse de carne! Vai și amar. Să-i dea Dumnezeu sănătate să facă ceva pe viitor, poate totuși fără minciună!”, a spus Anamaria Prodan, pentru click.ro.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc și-au botezat fiul

Pe data de 25 septembrie 2022, Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc și-au creștinat fiul în ciuda evenimentelor neașteptate în care fusese implicat antrenorul de fotbal cu doar două zile înainte.

Cei doi s-au bucurat din plin de momentele frumoase petrecute alături de persoanele dragi, la petrecerea de botez a micuțului. Mai mult decât atât, Laurențiu Reghecampf a radiat de fericire la brațul partenerei sale și în compania fiului lor.

Citește și: Ce ar fi avertizat-o Ionela Prodan pe Anamaria în legătură cu Reghecampf. Dezvăluirea făcută Toni Antohi, văduvul artistei

Corina Caciuc a încântat privirile invitaților la eveniment cu frumusețea sa deosebită și două ținute impecabile, iar antrenorul de fotbal a fost tare mândru de femeia care i-a fost alături în acele clipe e neuitat.

De asemenea, Laurențiu Reghecampf nu a ezitat să publice mai multe imagini de la botezul fiului său pe rețelele sociale. Acesta și-a surprins prietenii virtuali cu o serie de poze senzaționale în care apare alături de iubita și băiețelul lor.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x