Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Jucătoarea de tenis, șocată după accidentarea adversarei sale de la Wimbledon: "Nu am văzut așa ceva decât în filme! Spunea: Sorana, ajută-mă, te rog!"

Sorana Cîrstea a vorbit pentru prima oară la conferința de presă despre momentele teribile prin care a trecut adversara sa, Mattek-Sands, la Wimbledon.

Sorana Cîrstea a vorbit pentru prima oară la conferința de presă despre momentele teribile prin care a trecut adversara sa, Mattek-Sands, la Wimbledon.

Mattek-Sands a alunecat în momentul unei urcări la fileu și a rămas căzută la pământ ținându-se de genunchiul drept. Prima care a ajuns la ea a fost Sorana, care, alarmată de țipetele de durere ale adversarei sale, a început să le facă semne organizatorilor să cheme doctorul. Românca a izbucnit în plâns și a explicat totul în fața jurnaliștilor:

"I-am văzut genunchiul, care era într-o poziție nefirească. Ieșise cum n-am mai văzut niciodată ieșit un genunchi sau poate doar în filme. Mi s-a părut ca a durat enorm până a ajuns ajutorul medical. Bethanie Mattek Sands a stat pe gazon vreo 15 minute fără niciun fel de ajutor, ceea ce mi s-a părut mult prea mult! Am încercat să o ajut cât pot, atât eu, cât și soțul ei și fizioterapeutul. Încă îmi dau seama ce șoc am avut când am văzut genunchiul. Nu am avut ce să îi spun, fiindcă și ea era în stare de șoc și tot repeta: Sorana, ajută-mă, Sorana, te rog mult ajuta-mă", a explicat Sorana, potrivit gsp.ro.

Recomandari