Jucătorii echipei Olympiacos Pireu, testaţi negativ la coronavirus

Staff-ul şi jucătorii echipei Olympiacos Pireu au fost testaţi pentru coronavirus după ce patronul clubului, Evangelos Marinakis, a contractat noul virus. Rezultatul testelor a fost negativ.

Marinakis, care deţine şi clubul englez Nottingham Forest, a anunţat, marţi dimineaţă, pe reţelele de socializare, că a contractat Covid-19 şi că s-a plasat în autoizolare.

"Noul virus m-a <vizitat> şi mă simt obligat să fac public acest lucru. Mă simt bine şi am luat toate măsurile necesare, urmând instrucţiunile medicilor", a scris el.

Din cauza situaţiei în care se află Marinakis, Wolverhampton a cerut amânarea meciului cu Olympiacos Pireu, programat, joi, în Liga Europa, dar UEFA a refuzat, spre nemulţumirea grupării engleze.

"Există unele lucruri mai importante ca fotbalul. Sănătatea noastră şi a publicului este unul dintre ele. Poziţia noastră este că această călătorie prezintă un risc inutil pentru jucători, staff, suporteri şi familiile celor care călătoresc, în momente atât de critice şi incerte. Suntem preocupaţi şi de adversarii noştri, ai căror jucători şi staff au fost testaţi azi şi vor urma să joace într-un meci important, sub dificilele şi provocatoarele circumstanţe în care se află patronul lor suferind de virus", se arată în comunicatul clubului englez.

Meciul Olympiacos - Woverhampton va avea loc, joi, de la ora 22.00, fără spectatori, în manşa I a optimilor de finală ale Ligii Europa.

Sursa : news.ro

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri