Antena Căutare

LaLiga despre fotbaliştii FC Sevilla care nu au respectat măsurile de izolare: Au arătat o lipsă de respect faţă de ligă, cluburi, jucători şi antrenori

Fotbaliştii FC Sevilla care nu au respectat măsurile de izolare au arătat o lipsă de respect faţă de LaLiga, cluburi, jucători şi antrenori, a arătat liga profesionistă spaniolă, într-un comunicat, informează marca.com.

"În ultimele ore, am aflat că unii jucători au încălcat regulile sanitare, împărtăşind acest lucru pe reţelele de socializare şi arătând o relaxare pe măsură ce ajungem în acest stadiu final al călătoriei. Aceste atitudini sunt de neînţeles şi inadmisibile, întrucât au pus în pericol finalizarea competiţiei noastre. Orice semn de relaxare este o lipsă de respect faţă de LaLiga, cluburi, jucători şi antrenori", se arată în comunicatul ligii.

Duminică, Marca a anunţat că Lucas Ocampos, Luuk de Jong, Franco Vázquez şi Ever Banega au ignorat regulile impuse de starea de alertă şi au participat la o petrecere. Soţia lui Banega a postat fotografii pe Instagram, însă apoi le-a şters.

Dar, imaginile au devenit virale, astfel că jucătorii de la FC Sevilla riscă sancţiuni deoarece nu au respectat regulile de izolare, conform cărora este interzisă participarea a mai mult de zece persoane la o întâlnire.

Premierul Spaniei, Pedro Sanchez, a declarat, sâmbătă, că prima divizie de fotbal, întreruptă de pandemia de coronavirus, se va relua la 8 iunie, astfel că LaLiga va fi al doilea campionat important din Europa care îşi reia meciurile, după Bundesliga.

Sursa : news.ro

Ministrul Sporturilor din Italia: Campionatul de fotbal se va relua la 13 sau 20 iunie. Joi vom decide... Guvernul britanic a autorizat reluarea antrenamentelor colective...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x