Antena Căutare

Lucian Bălan, fost câștigător al Ligii Campionilor cu Steaua, s-a sinucis! Apropiații dezvăluie că trece printr-o perioadă grea

Lucian Bălan, fost jucător al Stelei și câștigător al Ligii Campionilor în 1986, s-a sinucis azi, la 56 de ani. Acesta a lăsat un bilet de adio apropiaţilor prin care-şi explică gestul.

Lucian Bălan, fost câștigător al Ligii Campionilor cu Steaua, s-a sinucis! Apropiații dezvăluie că trece printr-o perioadă grea
Prietenii și apropiații sunt în stare de șoc | gsp.ro

Lucian Bălan, fost jucător al Stelei și câștigător al Ligii Campionilor în 1986, s-a sinucis azi, la 56 de ani. Acesta a lăsat un bilet de adio apropiaţilor prin care-şi explică gestul.

Potrivit Gazetei Sporturilor, Lucian Bălan a murit după o intoxicație voluntară cu medicamente și a lăsat un bilet de adio, în garsoniera lui din Baia Mare. Din primele informații, fiul fostului jucător a fost cel care a chemat ambulanța și a fost declarat mort la ora 18:15.

Născut în 1959, mijlocașul a jucat aproximativ 100 de meciuri în tricoul Stelei și a cucerit nouă trofee cu formația roș-albastră.

Lucian Bălan traversa o perioadă dificilă, agravată de moartea mamei sale. Consumul de alcool şi pasiunea pentru jocurile de noroc erau câteva dintre viciile la care fostul mare fotbalist al Stelei nu putea renunţa.

Mesajul de adio al lui Lucian Bălan! "Vă iubesc pe toți și vă îmbrățișez, dar aceasta e dorința mea"! Reacțiile apropiaților la auzul veștii!

"Ştiam că trece printr-o perioadă dificilă şi că are probleme, dar nu mă gândeam niciodată că va alege acest final" - Gabi Balint, la Digisport.

Imediat după ce şi-a pierdut părintele, Lucian Bălan a suferit un accident vascular cerebral. Reuşise să se recupereze cu bine şi ţinea legătura cu foştii săi colegi şi prieteni de la Steaua.

Lucian Bălan a murit după o intoxicație voluntară cu medicamente

"Eu vorbeam în fiecare săptămână cu el. Era singur şi foarte afectat de moartea mamei lui. Avea și probleme cu şprițul, nu doar cu jocurile de noroc. E o mare pierdere" - Adrian Bumbescu

În urmă cu aproape cinci ani, supărat pe modul în care Steaua Bucureşti se comportă cu fostele glorii ale clubului, Lucian Bălan a avut o tentativă de a-şi pune capăt zilelor. A supravieţuit, iar după şi-a explicat gestul printr-o "cădere psihică provocată de modul în care Steaua s-a purtat cu mine".

CINE A FOST LUCIAN BĂLAN:

Data naşterii: 25 iunie 1959
Locul naşterii: Bucureşti
Debut: 26 noiembrie 1978, în FC Baia Mare - Politehnica Timişoara 0-2
Palmares: de patru ori campion al României ( şi trei Cupe ale României cucerite cu Steaua Bucureşti, câştigător (1986) şi finalist (1989) al Cupei Campionilor Europeni, câştigător al Supercupei Europei (1987) şi o finală de Cupa Intercontinentală (1987), toate cu Steaua.
Cifre interne: A jucat 232 de jocuri în Divizia A şi a marcat de 17 ori
Cifre naţională: O singură selecţie sub tricolor

Citește mai multe pe sport1x2.ro!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x