Antena Căutare

Mario Gomez, comparat cu Messi si Ronaldo

Selectionerul german al Elvetiei, Ottmar Hitzfeld, fost antrenor la Borussia Dortmund sau Bayern Munchen, il compara pe Mario Gomez cu Messi si cu Cristiano Ronaldo.

"Messi sau Cristiano Ronaldo sunt solisti. Gomez este mai mult un marcator. Dar ca marcator, el nu trebuie sa-i invidieze. Se poate spune ca Gomez este la fel de important pentru Bayern ca Messi pentru Barcelona", a declarat Hitzfeld.

Pentru tehnician, Gomez "va continua sa justifice" cele 30 de milioane de euro investite de Bayern in 2009 pentru transferul sau de la VfB Stuttgart, deoarece "este un mare golgeter, care contribuie si la jocul colectiv".

La 26 de ani, Gomez confirma titlul de cel mai bun marcator din Bundesliga castigat sezonul trecut (28 goluri): el a marcat deja de 13 ori in actualul campionat.

"Super Mario" este si titular al atacului Germaniei, el urmand sa joace, vineri, la Kiev, in amicalul cu Ucraina, pentru a 50-a oara in nationala germana.

Sursa: gsp

Foto: Hepta

VIDEO! Inca o glorie umilita: Duckhadam, jignit de Gigi Becali... Comisia de Recurs a respins apelul Petrolului: 6 etape cu "Ilie Oana" fara spectatori...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x