Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Marius Șumudică, internat de urgență în spital: ”Doctorii nu vor să mă externeze!” Ce i s-a întâmplat antrenorului

Marius Șumudică, antrenorul echipei Gaziantep, a fost internat în spital, în urmă cu puțin timp, din cauza unor probleme medicale. Acesta va rămâne sub supraveghere medicală în următoarele zile.

Marius Șumudică, internat de urgență în spital: ”Doctorii nu vor să mă externeze!” Ce i s-a întâmplat antrenorului

Marius Șumudică a fost internat într-un spital din România după ce a făcut bronhopneumonie, iar medicii au considerat că trebuie să-l țină sub atentă supraveghere.

”Nu știu unde am putut să răcesc atât de rău. Mai degrabă e un virus. Sper să pot ajunge cât mai repede la Gaziantep și să îmi reiau activitatea. Doctorii u vor să-mi dea druml acasă, spun că e foarte periculos”, a declarat Șumudică, în exclusivitate pentru digisport.ro.

Marius Șumudică se bucură de succes uriaș în Turcia, cu Gaziantep FK. E pe locul zece în campionat, cu 23 de puncte, mai multe decât își propusese clubul la startul acestei ediții.

După succesul din weekend, tehnicianul spunea că vrea să rămână în Turcia, dacă își îndeplinește obiectivul de a salva echipa de la retrogradare. ”Asta mi se cere și prin contract. Dacă salvez echipa, voi continua aici și anul viitor. Vreau să continuăm să câștigăm puncte și să aduc bani la clubul acesta”, a zis Șumudică, potrivit sursei citate.

Recomandari