Antena Căutare

Meciul de calificare Euro 2024, Kosovo- România, transmis aseară de Antena 1, lider detaşat de audienţă

Confruntarea Kosovo – România, încheiată aseară 0-0 la Priştina, un meci cu o miză uriaşă în grupa I din preliminariile pentru Euro 2024 a fost urmărită aseară în direct la Antena 1 de peste 1.8 milioane de telespectatori. Partida tricolorilor conduşi de Edi Iordănescu s-a impus aseară ca lider detaşat de audienţă, la nivelul tutror categoriilor de public.

jucatorii nationalei de fotbal romania imbracati in galben stau in mijlocul terenului Galerie
Confruntarea Kosovo – România, încheiată aseară 0-0 la Priştina, un meci cu o miză uriaşă în grupa I din preliminariile pentru Euro 2024 a fost urmărită aseară în direct la Antena 1 de peste 1.8 milioane de telespectatori. Partida tricolorilor conduşi de Edi Iordănescu s-a impus aseară ca lider detaşat de audienţă, la nivelul tutror categoriilor de public. | Getty Images

Difuzată în intervalul 21:44 – 23:43, partida Kosovo - România a ocupat primul loc în topul audiențelor pe toate targeturile.

Meciul de calificare Euro 2024, Kosovo- România, transmis aseară de Antena 1, lider detaşat de audienţă

Pe segmentul de public comercial, a înregistrat 9.2 puncte de rating și 34.2% cotă de piață, în timp ce postul de pe locul secund, Pro TV, a obținut 5.2 puncte de rating cu 19.3% cotă de piață.

Și pe segmentul urban, meciul tricolorilor s-a situat pe primul loc, înregistrând 9.1 puncte de rating și 27.7% cotă de piață, în timp ce ocupantul locului 2, Pro TV, a obținut 5.5 puncte de rating și 16.6% cotă de piață.

Confruntarea jucătorilor lui Edi Iordănescu s-a impus ca lider de piață și la nivel național, cu 9.2 puncte de rating și 27.3% cotă de piață, în timp ce Pro TV a înregistrat 5.7 puncte de rating și 16.9% cotă de piață. În minutul de aur 22:33, confruntarea Kosovo - România a fost urmărită de peste 1.8 milioane de telespectatori.

Tricolorii aveau maximum de puncte înaintea „dublei” cu Kosovo şi Elveţia. Au acum 7 puncte din 3 jocuri. România a învins Andorra (2-0) şi Belarus (2-1) în primele două meciuri din preliminarii. Tricolorii sunt acum pe locul 2 în grupa de calificare I pentru Euro 2024, cu 2 puncte mai puţin decât liderul Elveţia.

Mâine seară, finala Nations League, Croaţia – Spania se vede exclusiv pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, de la 21:45, în vreme ce de la ora 20.00, telespectatorii Antena 1 pot urmări o ediţie specială iUmor, din juriul căreia vor face parte Helmuth Duckadam, Florin Bratu și Florin Gardoș.

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 21-54 Urban, All urban si National

Perioada 16 iunie 2023

VIDEO! Kosovo – România 0-0. Salvați de VAR! Meciul a fost LIVE pe Antena 1 și online pe AntenaPLAY!... Croația - Spania. Finala UEFA Nations League, live pe Antena 1 și online pe AntenaPLAY...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x