Antena Căutare

Meciul de la Targu Jiu i-a obligat pe antrenori sa se multumeasca cu un egal

Steaua a fost luata pe sus de Pandurii lui Petre Grigoras, mai ales in prima repriza, cand singurul om care a impedicat schimbarea scorului de pe tabela a fost Ciprian Tatarusanu. Echipa din Targu Jiu a fost in forma, dar nu a putut sa bata ''echipa cea mai puternica din campionat'', asa cum o numeste tehnicianul Grigoras.

Meciul de la Targu Jiu i-a obligat pe antrenori sa se multumeasca cu un egal
| gsp.ro

Maniera de joc a ambelor echipe nu le-a permis antrenorilor sa fie foarte nemultumiti ca au facut egal, ci mai repede sa se bucure de punctul obtinut. Atat Reghecampf cat si Petre Grigoras sunt multumiti de rezultatul final de la Targu Jiu si de spectacolul creat pe teren de elevii lor.

''Este un rezultat echitabil, dar nu este ceea ce ne doream noi. Am venit aici sa castigam!! Eu zic ca suntem in grafic, avem 29 de puncte si am aratat din nou in repriza a doua ca suntem o echipa puternica. Din pacate nu am reusit sa marcam. '' (Laurentiu Reghecampf)

''Consider ca a fost un rezultat echitabil. Sunt multumit si cu acest punct chiar daca nu sunt adeptul egalurilor. Sa speram ca pana la sfarsitul turului sa ne mentinem cat mai sus in clasament.'' (Petre Grigoras)

Prima repriza a apartinut Pandurilor care au avut doua ocazii prin Grigoras junior, dar in repriza a doua Steaua a fost revigorata de intrarea lui Cristi Tanse si a lui Pintilii.Ros-albastrii au avut si doua ocazii, prin Rusescu si Gardos.

''In repriza a doua a fost cu totul altceva prin introducerea lui Tanase si Pintili. Am reusit sa ne creem ocazii, sa punem presiune si puteam sa castigam. Totusi, daca analizam meciul puteam sa intram la pauza cu 2-0 pentru adversari si ar fi fost foarte greu sa mai revenim.'' (Laurentiu Reghecampf)

''Daca la Steaua au intrat Pintili si Tanse, obisnuiti ai lotului national si jucatori foarte valorosi, nu acelasi lucru s-a putut realiza si pentru noi.'' (Petre Grigoras)

Au fost si stelisti care nu l-au multumit pe Reghecampf in jocul de la Targu Jiu. ''Au fost cativa jucatori care nu s-au ridicat la ceea ce voiam noi, ma refer aici la Gabi Matei si la Filip.'' Steaua ramane, totusi, pe locul intai in clasamentul intern si isi pastreaza diferenta de trei puncte fata de echipa lui Grigoras.

Sabau nu e multumit de modul in care a fost demis de la Rapid: ''Copos trebuia sa imi spuna personal!'' ... Creste tensiunea la Dinamo! Jucatorii s-au luat la bataie in timpul unui antrenament...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x