Antena Căutare

Nenorocirea s-a produs! Simona Halep a fost eliminată în a doua rundă la Roland Garros

Simona Halep a fost învinsă fără drept de apel de croata Mirjana Lucic-Baroni, cu 7-5, 6-1, miercuri, în runda a doua a turneului de tenis de la Roland Garros.

Simona Halep a fost învinsă fără drept de apel de croata Mirjana Lucic-Baroni, cu 7-5, 6-1, miercuri, în runda a doua a turneului de tenis de la Roland Garros.

Halep a fost dominată de o jucătoare cu zece ani mai în vârstă decât ea (33 ani), care a lovit puternic și precis, a jucat agresiv, în timp ce Simona nu a reușit decât în rare momente să se ridice la nivelul adversarei sale. Constănțeanca a fost lentă, a lovit destul de moale și a fost pur și simplu depășită din punct de vedere fizic, informează agerpres.ro.

Simona Halep a mai fost învinsă de Lucic-Baroni (70 WTA) și anul trecut, în turul al treilea la US Open, 7-6 (6), 6-2.

Statistica meciului este elocventă pentru rezultat: croata a reușit 29 de lovituri direct câștigătoare (winners), față de 5 ale Simonei, numărul erorilor neforțate fiind de 27 pentru Lucic-Baroni și de 15 pentru Halep. Halep a confirmat astfel scăderea de formă pe care a arătat-o în sezonul de zgură, după ce a cucerit trei titluri pe hard, la Shenzhen, Dubai și Indian Wells.

În turul al treilea, Lucic-Baroni o va înfrunta pe franțuzoaica Alize Cornet (N. 29), care a trecut cu 6-2, 7-5 de altă româncă, Alexandra Dulgheru.

După această eliminare, Halep și Dulgheru vor primi cecuri de 50.000 de euro și câte 45 de puncte WTA.

Sursa: agerpres.ro

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x