Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Asia Express - Drumul Comorilor

OFICIAL: Ionuț Negoiță a luat decizia finală în privința postului de antrenor la Dinamo! Ce se întâmplă cu Vasile Miriuță

Dinamo a încheiat modest anul 2017, cu o remiză, scor 0-0, pe terenul celor de la ACS Politehnica Timișoara. Din cauza acestui rezultat, trupa din ”Ștefan cel Mare” este prima sub linie în Top 6 al echipelor care se califică în PlayOff la finele sezonului regular.

Deși îi trasase un obiectiv clar lui Miriuță, acela de a termina anul 2017 pe loc de PlayOff, patronul ”câinilor”, Ionuț Negoiță, a luat azi decizia de a-l păstra pe tehnicianul venit în toamnă la Dinamo.

Miriuță avea o clauză potrivit căreia dacă Dinamo nu este în PlayOff la finalul anului, acesta poate fi demis fără ca șefii să-i achite despăgubiri. Din fericire pentru tehnicianul de 49 de ani, Negoiță s-a declarat mulțumit de jocul echipei și a decis să nu activeze această clauză.

”Îmi ling rănile, dar sunt optimist și cred că putem ajunge în play-off. Acum ce să facem? Să ne fie frică de Craiova, de Steaua, de Astra? Mergem să luptăm, să învingem. Trebuie să avem încredere în noi.

Am vorbit și cu patronul, am înțeles că totul e în regulă. Pe 5 sau 6 ne vedem la reunire. Era mai bine cu două puncte în plus în meciul cu Timișoara, fiindcă puteam să ne calificăm în play-off și cu 6 puncte în următoarele 4 etape. Suporterii să fie încrezători, să fim optimiști. Cu niște transferuri bune putem să facem treabă. Eu am prezentat o listă, vreau jucători români, acum să vedem ce putem aduce” a spus Vasile Miriuță pentru gsp.ro

După 22 de etape din sezonul regular, Dinamo ocupă locul 7 în Liga 1, cu 34 de puncte, la egalitate cu Viitorul, însă cu un golaveraj inferior.

Recomandari