Antena Căutare

Oltchim s-a calificat in semifinalele Ligii Campionilor la handbal feminin!

Handbalistele de la Oltchim Rm.Vilcea si-au asigurat biletele pentru semifinale competitiei prin remiza obtinuta astazi pe terenul lui Dinamo Volgograd, scor 32-32.

Oltchim Rm. Vilcea are 7 de puncte in grupa a doua principala a Ligii Campionilor, dupa patru etape, si este calificata in semifinalele Ligii Campionilor pentru al doilea an consecutiv.

Cu doar doua minute inainte de final, rusoaicele conduceau cu doua goluri diferenta. A urmat insa momentul Patriciei Vizitiu, valceanca reusind o dubla care a trimis Oltchimul in semifinale. Elevele lui Radu Voina au avut mare noroc in ultima secunda a intalnirii, atunci cand rusoaicele au trimis in bara.

Clasament:
1. Oltchim Rm. Valcea (+12) 7 puncte
2. Viborg (+9) 4 puncte
3. Dinamo (-1) 3 puncte
4. Hypo (-20) 0 puncte

In aceasta seara se va disputa si partida Viborg - Hypo, insa rezultatul nu mai poate afecta calificarea handbalistelor de la Oltchim in semifinalele cele mai valoroase competitii de club feminine mondiale.

Gloria Bistrita - Astra Ploiesti 3-1... Dupa Mutu, nici Marica nu va mai fi convocat de Razvan la "nationala"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x