Antena Căutare

Patru români vor participa la tragerea la sorţi pentru grupele preliminare Euro 2016

România a trimis patru oameni la Nisa, la tragerea la sorţi pentru Euro 2016. Selecţionerul Piţurcă are super-vizor pe fostul său antrenor, Anghel Iordănescu. Piţi a plecat cu norocul său proverbial, iar generalul Iordănescu s-a blindat şi el: a luat cruciuliţele şi icoanele norocoase

România a trimis patru oameni la Nisa, la tragerea la sorţi pentru Euro 2016. Selecţionerul Piţurcă are super-vizor pe fostul său antrenor, Anghel Iordănescu. Piţi a plecat cu norocul său proverbial, iar generalul Iordănescu s-a blindat şi el: a luat cruciuliţele şi icoanele norocoase.

Patru oameni vor reprezenta România la tragerea la sorţi pentru preliminariile Euro 2016, care va avea loc duminică, la Nisa. Selecţionerul Victor Piţurcă, secretarul general al federaţiei Adalbert Kassai, directorul tehnic Anghel Iordănescu şi omul de afaceri Viorel Păunescu au plecat spre Franţa. Ca de obicei, ne bazăm pe norocul legendar al selecţionerului şi pe iconiţele fermecate ale generalului.

Iordănescu vrea o grupă cât mai uşoară. Primele două clasate merg automat la Euro 2016. Celelalte 8 echipe naţionale de pe locurile 3 vor juca baraj.



Simona Halep a mai doborât un record! Va urca pe locul 7 WTA... Italianul Napoli este şocat de ce i s-a întâmplat în România!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x