Antena Căutare

Prima problema a lui Mutu la Ajaccio! S-a suparat pe antrenor pentru ca l-a schimbat

Desi s-a dus la Ajaccio cu pofta de joc, si chiar a declarat ca il va intrece pe Ibrahimovici in clasamentul golgeterilor, Adrian Mutu nu a reusit, inca,  sa dovedeasca nimic. Mai mult, s-a certat cu antrenorul Dupont pentru ca l-a schimbat in minutul 56 al meciul cu Bastia, terminat 0-0.

Prima problema a lui Mutu la Ajaccio! S-a suparat pe antrenor pentru ca l-a schimbat
| gsp.ro

Adrian Mutu are din ce in ce mai multe probleme pe plan fotbalistic. Dupa ce a ajuns rezerva la echipa nationala, ''Briliantul'' are probleme si la echipa de club, unde pana acum a fost tratat ca un rege. Atacantul roman a fost titular in derby-ul corsican cu Bastia, si a facut un joc bun, dar ghinioanele s-au tinut lant si nu a reusit sa bage mingea in poarta, lucru care l-a scos din sarite pe Dupont. Chiar daca a avut doua ocazii si cateva pase eficiente, aventura romanului s-a terminat in minutul 56, cand a fost schimbat.

Decizia l-a enervat pe Mutu, care l-a ignorat pe tehnician la iesirea de pe teren si s-a dus direct la vestiar. Fanii corsicanii sunt in continuare de partea atacantului roman. Acestia au huiduit puternic in momentul in care Mutu a fost inlocuit cu Sigamary Diarra, aceasta fiind singura schimbare a lui Ajaccio.

"Mutu n-a scos nici un cuvant si a mers direct la cabine. Prin schimbarea lui, antrenorul a sperat ca echipa sa obtina mai multa profunzime cu tandemul Eduardo - Diarra", a scris cotidianul L'Equipe dupa meci. Adrian Mutu a strans pana acum 245 de minute in Ligue 1 si a terminat un singur meci impotriva celor de la Lille, scor 0-2.

Creste tensiunea la Dinamo! Jucatorii s-au luat la bataie in timpul unui antrenament... GALERIE FOTO! Sportul nu cunoaste granite: Meci de futsal intre Iran si Rusia, jucat cu pasiune si... val islamic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x