Antena Căutare

Realul se impiedica, Primera Division relansata

Albii lui Jose Mourinho au remizat in deplasare la Villareal si le-au permis rivalilor de la Barcelona sa se apropie la 6 puncte.

Doi idoli de pe Madrigal (un fost si un actual) au relansat campionatul in Spania. Duminica, Santi Casorla a egalat pe Santiago Bernabeu pentru Malaga dupa ce Benzema deschisese scorul, iar miercuri brazilianul naturalizat Marcos Senna a facut acelasi lucru in meciul cu Real de pe teren propriu al Villarealului.

Situatia e foarte complicata pentru madrileni, pentru ca in doar doua etape nu a pierdut doar 4 puncte din avansul fata de Barcelona ci si pe Sergio Ramos si Mesut Ozil, cei doi fiind eliminati in disputa de pe Madrigal. De asemenea, Jose Mourinho a fost trimis in tribuna dupa golul egalizator.

Nimic insa nu anunta dezastrul pentru galactici. Acelasi Benzema deschisese scorul in minutul 35 si tot ceea ce aveau de facut albii era sa joace pe contraatac, adica tactica dusa la perfectiune de The Special One la Porto, Chelsea, Inter si chiar la Madrid. Senna a egalat insa pe final din lovitura libera si s-a terminat 1-1.

Barcelona e la 6 puncte de actualul lider si are si la dispozitie si meciul direct in care si-a depasit de fiecare data rivala.

Foto: EPA

Primele vorbe ale lui Muamba dupa revenire: "Am pierdut?"... Boloni i-l fura Stelei pe Pintili...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x