Antena Căutare

Rică Răducan a rememorat un episod macabru din viaţa sa: "Au crezut că am murit şi m-au băgat în coşciug!"

Portarul de aur al României a povestit în cadrul emisiunii "Răi da' buni" un moment tragic-comic din viaţa sa. Desigur, el a mărturisit că, deşi nu mai e tânăr, încă nu s-a săturat de femei. Semn că încă mai întoarce capul pe stradă după reprezentantele sexului frumos.

Portarul de aur al României a povestit în cadrul emisiunii "Răi da' buni" un moment tragic-comic din viaţa sa. Desigur, el a mărturisit că, deşi nu mai e tânăr, încă nu s-a săturat de femei. Semn că încă mai întoarce capul pe stradă după reprezentantele sexului frumos.

Rică Răducanu a mărturisit cum şi-a păcălit soţia şi rudele că a murit.

"Într-o zi am venit de la stadion cu nişte băieţi, am băut şi pe urmă că: «Mor, că nu ştiu ce.» M-am dat mort. Nevastă-mea a început pe acolo să plângă, mama, toţi: «Ricuţă moare!» Să văd dacă mă iubeşte. (...) M-a băgat în coşciug. (...) Nevastă-mea: «Nu, lasă-l dracu, bagă-l în trening!». Au început să plângă toţi. (...)", a povestit Rică Răducanu în cadrul emisiunii "Răi da' buni".

Și soarele pălește în fața ei! Cum arată casa de 12 milioane de dolari a lui Ronaldinho!... Prima medalie pentru România la Jocurile Paralimpice de la Rio! Alex Bologa, complet nevăzător, ne-a adus bronzul!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x