Antena Căutare

România, pe podium la gimnastică artistică! Marian Drăgulescu, medaliat cu argint la sol la Europenele de la Berna

Sportivul român Marian Drăgulescu a câștigat medalia de argint în finala de la sol, duminică, la Campionatele Europene de gimnastică artistică masculină de la Berna (Elveția).

Sportivul român Marian Drăgulescu a câștigat medalia de argint în finala de la sol, duminică, la Campionatele Europene de gimnastică artistică masculină de la Berna (Elveția), notează Agerpres.

Drăgulescu a primit nota 15,333, fiind devansat de rusul Nikita Nagornîi, 15,566, în timp ce medalia de bronz a revenit israelianului Alexander Shatilov, 15,300. La ediția de anul trecut a Europenelor, titlul la sol a fost cucerit de britanicul Kristian Thomas.

Marian Drăgulescu (35 ani) a adus prima medalie României la Europenele de la Berna, după ce în calificări obținuse a treia notă la sol, 15,033. Drăgulescu mai avea la acest aparat trei titluri, două medalii de argint și una de bronz la Europene, precum și patru titluri mondiale și o medalie olimpică de argint.

Drăgulescu, gimnast calificat la Jocurile Olimpice de la Rio, va evolua și în finala de la sărituri, unde a intrat cu a opta medie (14,745). Marius Berbecar și Andrei Muntean vor evolua în finala de la paralele.

Veste ŞOC în sportul de la noi! Tot lotul de kaiac-canoe a fost depistat POZITIV... Simona Halep, eliminată în optimi de finală la Roland Garros...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x