Antena Căutare

Simona Halep a castigat Turneul Campioanelor de la Sofia

Simona Halep a castigat Turneul Campioanelor de la Sofia, dupa ce a invins-o in finala pe Samantha Stosur, in trei seturi: 2-6, 6-2, 6-2.

Simona Halep a invins-o duminica in finala turneului de la Sofia pe australianca Samantha Stosur si a castigat al saselea titlu din acest sezon si din cariera. Halep, in varsta de 22 de ani, a invins-o pe Stosur pentru a doua oara intr-o luna intr-o finala de turneu. Dupa victoria de astazi, Halep va urca pe locul 11 in clasamentul WTA.

"Vreau sa multumesc tuturor celor care au fost alaturi de mine, suporteri, prieteni, familie, lui Ilie Nastase", au fost cuvintele rostite de Simona Halep la festivitatea de premiere.

S-a nascut o stea romaneasca pe podiumul mondial al tenisului de camp. Doar Serena Williams are mai multe meciuri castigate in 2013 decat romanca Simona Halep. Cu un parcurs fulgerator jucatoarea, originara din Constanta, a castigat tot ce se putea in materie de tenis, in ultimele luni. Acum, e numarul 11 mondial!

Parcursul ei in tenisul mondial e incredibil. Initial a devenit faimoasa in 2009 cand si-a facut o operatie de micsorare a sanilor. Apoi, incet incet a inceput sa se impuna puternic ca si jucatoare de tenis. Iar anul 2013 este cel mai bun an al Simonei, din punct de vedere profesional.

In afara zgurei si fara racheta de tenis in mana, Simona Halep e o tanara obisnuita. Ii place sa fie cocheta si adora calatoriile.

Simona Halep, un nume ce RIDICA Romania!

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Sofia... FOTO! Tiger Woods a trimis mingea de golf din Europa tocmai în Asia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x