Simona Halep și-a prezentat noul echipament. Cum arată ținuta sportivei

Simona Halep și-a prezentat noul echipament înainte de meciul din mâine de la Australian Open. Sportiva le-a arătat fanilor de pe Instagram cum arată ținuta cu care va juca la Melbourne.

Simona Halep, mesajul dinaintea meciului cu Lizette Cabrera

Instagram

Simona are un echipament nou creat de sponsorul său, o ținută de culoare mov, cu inserții negre și portocalii. Detaliul care le-a atras însă atenția fanilor este tăietura din zona bustului, o croială interesantă, care nu arată deloc rău, chiar dacă este vorba despre o ținută sport.

Cei care au văzut imaginea au fost extrem de încântați și i-au transmis o mulțime de mesaje frumose și multe încurajări pentru meciul de mâine.

Citește și: Cu cine vor juca Simona Halep și alte cinci românce la Australian Open 2021. Jucătoarele pe care le vor înfrunta în primul turSimona Halep, mesajul dinaintea meciului cu Lizette Cabrera

Despre partenera de joc de luni, Simona Halep a declarat că nu știe prea multe, că nu a jucat niciodată cu ea și că nu o cunoaște. Acest lucru nu a împiedicat-o însă să-i urmărească meciurile pentru a vedea cu cine are de-a face. Sportiva noastră a mai declarat că este concentrată și că se pregătește intens pentru meci, scrie gsp.ro.

Când se joacă Simona Halep - Lizette Cabrera

Simona Halep, locul 2 WTA, va juca luni, 8 februarie 2021, în primul turneu de grand slam al anului, Australian Open, împotriva lui Lizette Cabrera, locul 140 WTA.

Organizatorii Australian Open au anunțat că meciul dintre Simona Halep și Lizette Cabrera va începe la ora 10, ora României.

Până în acest moment, Simona Halep a avut trei partide oficiale. Le-a învins pe Anastasia Potapova și Laura Siegemund, dar a fost învinsă de Ekaterina Alexandrova.

Lizette Cabrera, scrie digisport.ro, a jucat până acum un singur meci în 2021, împotriva Varvarei Gracheva și a fost înfrântă.

Ultimele știri