Antena Căutare

Cine îi vrea răul Simonei Halep?! Sportiva este implicată într-un scandal uriaș și va trebui să apară în fața instanţei de judecată

Problemele juridice nu au ocolit-o nici pe Simona Halep! Îndrăgita sportivă se află într-un plin scandal ajuns în faţa instanţei de judecată.

Problemele juridice nu au ocolit-o nici pe Simona Halep! Îndrăgita sportivă se află într-un plin scandal ajuns în faţa instanţei de judecată.

Simona Halep a reușit să ajungă în top, dar nu este ocolită de scandaluri. Marea sportivă se află la cuțite cu doi milionari controversați, care au jonglat până acum cu nervii și răbdarea mai multor proprietari de apartamente de lux din București.

Cea mai îndrăgită sportivă a momentului este citată în data de 16 octombrie să se prezinte în fața instanței, în calitate de persoană care intervine în proces. Alături de Simona Halep sunt citați și părinții acesteia, precum și alte câteva zeci de persoane, numel celebre din lumea sportului și din showbizz.

Persoanele reclamate sunt soț și soție, afaceriști influenți, numele lor fiind vehiculate în mai multe scandaluri legate de „combinații” pe bani publici.

sursa: Antena Stars

Halep a renunţat la participarea în proba de dublu de la Wuhan, după accidentarea suferită... La mulți ani, Simona Halep! Simo împlinește 28 ani și suflă în lumânări la Beijing. Mesajul transmis de Darren Cahill pe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x