Antena Căutare

Steaua - Rapid 0-1/ Ros-albastrii, in pericol sa piarda cupele europene

Greseala lui Ciprian Tatarusanu a adus Rapidului trei puncte foarte importante in lupta pentru Europa League, dupa victoria din Ghencea, cu Steaua, scor 1-0. Unicul gol al partidei a fost marcat de Pancu, in minutul 70.




Ovidiu Herea ratat o noua sansa uriasa, dupa ce l-a ridiculizat pe Latovlevici, iar repriza s-a incheiat cu o faza confuza si controversata, la care Onofras a reusit sa fure o minge din picioarele lui Coman si apoi sa inscrie in poarta goala. Centralul a anulat insa golul, considerand ca lovitura libera din care balonul a ajuns la portarul rapidist nu fusese de fapt executată.

Stelistii au inceput mai bine repriza a doua, si, in minutul 61, Radut l-a intins pe Coman cu un sut de la distanta. In minutul 70 a venit si golul: Pancu a marcat cu o lovitura de cap din apropiere, dupa ce Tatarusanu a respins gresit in fata sutul violent al lui Olberdam.

Cartu l-a introdus pe brazilianul Maicon, insa Steaua a fost incapabila sa strapunga defensiva giulestenilor, care sunt tot mai aproape de un loc in Europa League.

In urma acestui rezultat, echipa din Ghencea se afla pe locul 6, in timp ce Rapid a urcat pe pozitia a patra, cu 52 de puncte.

Au evoluat echipele:

Steaua: Tatarusanu - Emeghara (Szekely 60), Geraldo, Gardos, Latovlevici - Radut (Maicon 72), Brandan - Nicolita, Dica (Marinescu 60), Cr. Tanase - Onofras. Antr. Marian Rada

Rapid:
D. Coman - Rui Duarte, Marcos Antonio, Glauber, Ezequias - M. Roman (Grigorie 21), N. Grigore, C. Lazar (Olberdam 58), Bozovic (Frunza 78) - Herea, Pancu. Antr. Sorin Cartu

foto:gsp

Sorin Cartu si-a anuntat demisia de la Steaua... Bonfim si Ricardo, afara din Ghencea! Steaua le-a reziliat contractele!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x