Antena Căutare

Transfer surpriză la FCSB! Gigi Becali a anunțat numele noului atacant. Revenire spectaculoasă la roș-albaștri

FCSB are o vară catastrofală din punct de vedere al achizițiilor importante. Deși i-a vândut pe bani importanți pe Budescu și Alibec, Gigi Becali e incapabil să găsească un atacant pe măsura pretențiilor sale. Rând pe rând, Omrani, Nemec și Rusescu au căzut. Primul a semnat cu CFR, al doilea nu vrea să audă de România, iar al treilea a fost făcut ”băbăciune” de Becali.

Cu primii doi ratați, ex-patronul FCSB se vede pus în situația de a se ruga de ”băbăciunea” Raul Rusescu să revină la echipa lui Nicolae Dică. Astfel, deși se părea că transferul lui Raul Rusescu intrase în impas, din cauza pretențiilor financiare ale atacantului, Becali a dezvăluit că i-a transmis deja lui Mihai Stoica să-l contacteze pe vârful care va împlini 30 de ani la începutul săptămânii viitoare.

De asemenea, Becali a recunoscut că golgheterul FCSB din sezonul trecut, ”Bizonul” Harlem Gnohere, este ca și plecat de la echipă.

”I-am dat telefon lui MM: «Ia-l pe Rusescu, contactează-l!». Ne grăbim, dar ce să facem? Nu mai vreau să iau jucători pe care nu îi cunosc. S-ar putea să plece zilele acestea și Gnohere, trebuie neapărat să-l luăm pe Rusescu. Îl iau pe Rusescu, îi dau 25.000, e pe placul meu și se potrivește și în sistemul 4-3-3. Mai luăm un atacant dacă pleacă Gnohere”, a declarat finanțatorul stelist la TV Digisport.

Miercuri, Gigi Becali spunea despre Rusescu că: ”Face nazuri. El vrea 30.000/lună. Eu i-am oferit 20.000. Îl iau băbăciune să îi dau atâţia bani? Păi eu l-am dat armăsar şi acum vrea asemenea salariu, după atâţia ani?”

Raul Rusescu a impresionat la Steaua/FCSB în perioada 2011-2013. Vârful de29 de ani are 89 de meciuri în tricoul Stelei/FCSB, club pentru care a marcat 41 de goluri. Atacantul a impresionat la FCSB în sezonul 2012-2013 din Europa League, când Steaua (de atunci) elimina Ajax și se califica în ”optimile” competiției.

Ultima oară la Osmanlispor (2015-2018), Rusescu are în palmares două titluri, o Cupă a României şi o Cupă a Ligii alături de roş-albaştri.

Adevărul despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher! Un renumit medic a dezvăluit ce se întâmplă în aceste momen... Revista presei sportive, 09.07.2018: Luis Enrique revine în antrenorat; PSG oferă 270 de milioane pentru un star de la B...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x