Antena Căutare

VIDEO: Turcia lui Mircea Lucescu, meci de infarct în Suedia. În minutul 88, scandinavii conduceau cu 2-1. Mutarea de geniu a lui ”Il Luce”

Suedia-Turcia 2-3, meciul serii în Liga Națiunilor! După 12 meciuri cu Mircea Lucescu pe bancă, Turcia avea un palmares negativ: trei victorii, patru remize și cinci eșecuri. Ieri, naționala Semilunei se deplasa pe terenul Suediei, echipa care a trimis acasă Germania de la Cupa Mondială din Rusia.

Suedia - Turcia 2-3, meciul serii în Liga Națiunilor! După 12 meciuri cu Mircea Lucescu pe bancă, Turcia avea un palmares negativ: trei victorii, patru remize și cinci eșecuri. Ieri, naționala Semilunei se deplasa pe terenul Suediei, echipa care a trimis acasă Germania de la Cupa Mondială din Rusia.

Nimeni și nimic nu avea să anticipeze meciul uriaș făcut de naționala lui Lucescu. În urmă cu doar trei zile, la Trabzon, Turcia pierdea cu Rusia, 1-2, iar calificarea, dar mai ales postul lui Mircea Lucescu, erau puse în pericol. Chiar ieri, jurnaliştii turci de la Takvim susţineau că Federaţia Turcă se gândeşte la demiterea antrenorului român şi a luat deja în calcul două nume pentru înlocuirea acestuia: Senol Gunes şi Aykut Kocaman.

Meciul Suedia - Turcia, disputat pe Friends Arena din Stockholm avea să înceapă dezastruos pentru Lucescu și naționala sa. După numai 49 de minute, tabela arăta deja un 2-0 pentru gazde, după golurile lui Thelin și Claesson. La acest scor, cu 0 puncte din 2 meciuri, într-o grupă cu 3 echipe, Turcia era ca și eliminată sau, dacă e să ne uităm la regulamentul Ligii Națiunilor, retrogradată în Divizia C.

Turcia lui Lucescu nu a renunțat la luptă, iar starul lui Milan, Calhanoglu, a redus din diferență în minutul 51. Părea insuficient, întrucât timpul trecea și tabela nu se schimba. În minutul 61, Lucescu îl trimite în teren pe Emre Akaba, un mijlocaș de 25 de ani de la Galatasaray. Cu 2 minute înainte de final, acesta egalează, iar Lucescu părea scăpat cu un egal. Nu avea să fie remiză, deoarece Akaba s-a încăpățânat să mai înscrie o dată în minutul 90+2.

Scor final: Suedia - Turcia 2-3, iar naționala lui ”Il Luce” trăiește în Grupa B - Divizia B a Ligii Națiunilor

1. Rusia 3 puncte (2-1) 2 meciuri
2. Turcia 3 puncte (4-4) un meci
3. Suedia 0 puncte (2-3) un meci

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Sunt extrem de fericit după această victorie și mai ales de modul în care am obținut-o. Este o confirmare a jocului bun făcut și în fața Rusiei, chiar dacă acolo am pierdut. Am căpătat în sfârșit încrederea de care aveam nevoie.

Dacă aduni vârsta echipelor de start, suntem cu 40 de ani mai tineri decât suedezii. Asta arată că echipa națională de fotbal a Turciei are un viitor strălucit în față. Ăsta este scopul nostru principal, să le acordăm credit tinerilor", a declarat Mircea Lucescu la finalul partidei.

România U21 - Bosnia U21, meciul care ne poate apropia de primul Campionat European după două decenii!... Nicolae Stanciu, mesaj dur pe Facebook pentru fanii României după remiza din Serbia: ”Nu ne putem aștepta să fiți patrio...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x