Turneul ATP500 de la Barcelona se va desfăşura fără spectatori

Turneul de 500 de puncte de la Barcelona, programat între 20 şi 26 aprilie, se va desfăşurafără spectatori, din cauza coronavirsului, informează lequipe.fr, care citează federaţia spaniolă de tenis (RFET).

În aceleaşi condiţii vor avea loc şi trei turnee challenger, de la Marbella, Murcia şi Alicante, şi patru competiţii ITF.

Turneul de la Barcelona urmează celui de 1.000 de puncte de la Monaco, programat între 15 şi 21 aprilie, care ar putea fi afectat de asemenea de epidemia de coronavirus din Europa, mai ales de cea din Italia, ţară aflată în apropierea principatului.

Nu sunt deocamdată precizări cu privire la marile turnee de la Madrid, ATP1000 şi WTA Premier Mandatory, organziate de Ion Ţiriac, între 1 şi 10 mai. Pe site-ul Madrid Open se pot achiziţiona bilete pentru aceste competiţii.

Sursa : news.ro

Parteneri
Meghan Markle împlinește 40 de ani. Detalii mai puțin știute despre Ducesa de Sussex
Meghan Markle împlinește frumoasa vârstă de 40 de ani și pare mai fericită ca niciodată. Ducesa de Sussex are alături o familie frumoasă și multă dragoste primită din partea celor apropiați. Oamenii sunt nerăbdători să vadă cum își va serba aceasta aniversarea, mai ales că sursele au speculat faptul că Ducesa ar fi angajat un organizator de petreceri care a colaborat inclusiv cu celebra Oprah Winfrey.
Catine.ro
Ultimele știri