Antena Căutare

Veste bombă! FRF vrea să permită consumul de bere pe stadioane. Ce spun autoritățile

Consilierul președintelui FRF, Andrei Vochin a făcut marele anunț. Federația Română de Fotbal vrea să permită consumul de bere cu alcool pe stadioanele din România. Ce spun autoritățile.

Veste bombă! FRF vrea să permită consumul de bere pe stadioane. Ce spun autoritățile
FRF vrea să permită consumul de bere cu alcool pe stadioanele din România

Veste incredibilă pentru microbiști! Federația Română de Fotbal a declarat co dorește să permită și la noi consumul de bere cu acool.

Consilierul preşedintelui FRF, Andrei Vochin, a declarat: „Mi se pare o mare prostie, merg în toate stadioanele din Europa asta, se bea o bere uşor alcoolizată, că d-aia vine omul la spectacol, să mai bea o bere, să mai mănânce un sandviş, să mai stea de vorbă. La noi e regulă ca un la kilometru în jurul stadionului să vinzi băuturi de acest gen.”

Întrebat de ce FRF nu poate avea această inițiativă, Vochin a explicat faptul că se chinuie de cinci ani să facă această schimbare însă „nici nu ştii unde să pui dosarul că s-a schimbat ministrul”

Potrivit mediafax.ro, în România, consumul de alcool în locuri publice este sancţionat cu o amendă între 100 şi 500 de lei.

Citește și:

Protest inedit faţă de rasism în prima şi a doua ligă olandeză

Protest inedit faţă de rasism în prima şi a doua ligă olandeză... O mamă a înregistrat 90 de minute de insulte la adresa fiicei ei, arbitru de fotbal...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x