Antena Căutare

Vezi cum l-a tepuit Copos pe Boloni!

Devenit unul din cei mai bine cotati antrenori romani in Europa, lui Ladislau Boloni i s-a refuzat in doua randuri revenirea in campionatul intern. Antrenorul lui PAOK si-a exprimat disponibilitatea de fiecare data, insa in fiecare caz s-a lovit de lipsa de seriozitate a patronilor de pe plaiuri mioritice.

Boloni a povestit doua episoade inedite, cand i s-a refuzat practic revenirea in fotbalul romanesc.

Primul episod s-a petrecut in 2008, cand George Copos l-a chemat la Bucuresti ca sa preia Rapidul, imediat dupa demiterea lui Mircea Rednic. Surpriza insa, a venit la Bucuresti degeaba pentru ca patronul rapidist l-a numit pe Peseiro ca principal.

"Am vorbit cu domnul Copos dar pana am ajuns eu la Bucuresti ca sa discutam ultimele detalii si sa semnam contractul, Copos angajase deja pe altcineva. A fost o situatie delicata. Partea buna a fost ca am semnat apoi cu Standard si acolo am facut treaba buna", a povestit Boloni.

Celalalt episod s-a petrecut chiar in aceasta vara, cand Boloni a fost aproape de a prelua Steaua. S-a izbit insa de nerabdarea lui Becali, care s-a grabit sa-l numeasca pe Ronny Levy pe banca.

"Am avut un contact cu domnul Stoica, si-a exprimat dorinta de a ma pune antrenor, mi-a spus cum vede el aceasta colaborare. Dar au fost anumite lucruri delicate la Steaua si in acelasi timp a mentionat ca este o decizie pe care trebuie s-o iau de urgenta. Nu am ajuns pana in momentul de a alege pentru ca nu am apucat sa-mi exprim doleantele si nici nu am apucat sa le povestesc ideea mea", a mai spus Boloni.

Cu Boloni pe banca, PAOK Salonic ocupa pozitia a patra in clasamentul primei ligi din Grecia, avand 11 puncte stranse dupa 7 etape, la doua puncte in spatele liderului Atromitos.

Sursa: gsp

Foto: Intact Images

Bianca Dragusanu ar putea asista la U Cluj - Dinamo... Dorinel Munteanu ii raspunde lui Mrcel Popescu: "Ori esti prost, ori inconstient"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x