Antena Căutare

Victor Piturca isi asuma vina pentru situatia lui Marica de la Schalke

La conferinta de presa sustinuta inaintea meciului cu Belgia de vineri, 21:45, transmis de Antena 1 si in format liveVIDEO de www.a1.ro, Victor Piturca si-a asumat din vina transferului nereusit al lui Ciprian Marica la Schalke.

"Ciprian avea oferte din Spania si din Anglia si poate ca sunt si eu vinovat ca l-am sfatuit sa ramana in Germania. Ii va fi foarte greu sa joace acolo, cred ca are nevoie de o schimbare", a declarat selectionerului despre atacantul pe care nu l-a convocat pentru dubla cu Belgia si Grecia. Marica a devenit jucator liber de contract in vara, dupa ce s-a certat cu cei de la Stuttgart, si a semnat cu Schalke, acolo unde castiga 2 milioane de euro pe sezon, cat lua si de la svabi.

Sper sa joace, totusi, pentru ca altfel este exclus sa-l chem la nationala. Si daca nu va juca meci de meci il voi selectiona, dar daca nu evolueaza deloc, nu are rost sa vina", a mai spus Piturca.

Daca a refuzat orice declaratie pe subiectul "Florin Costea", despre Mutu a precizat ca "e evoluat bine cu Lecce, chiar daca Cesena a luat bataie, 0-1. Nu e important ca nu a dat gol, mi s-a parut ca sta bine fizic".

Prezent la conferinta, Daniel Niculae, revenit la echipa nationala dupa un an si o luna, a declarat ca "e greu de spus daca ne putem califica la Euro 2014. Nationala nu mai este la nivelul asteptarilor".

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Mihai Stoica se ia de Dinamo: "N-au 50 000 de fani pentru National Arena"... VIDEO! Florin Costea si Bourceanu s-au certat de la un aut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x