Căutare Live

VIDEO! Dialog halucinant: "Iancu: 'Esti homosexual?' / Piturca: 'Esti un garoi, un cioroi! Umflatule, distrugi Timisoara"

Dialog suburban intre Vicor Piturca, antrenorul Universitatii Craiova, si Marian Iancu, patronul echipei FC Timisoara. Conflictul dintre cei doi a inceput dupa ce Iancu l-a descris, intr-o emisiune televizata, pe Victor Piturca ca fiind un bun tehnician si un fotbalist care a facut cariera, dar este "aproape agramat".


Managerul Universitatii Craiova a explicat ca l-a jignit pe Iancu doar pentru ca oficialul FC Timisoara a fost cel care l-a atacat primul. "El m-a jignit in mai multe randuri si mi-am permis sa-l jignesc si il voi jigni si de acum incolo, de o sa moara tiganii de oftica. Ii reprezinta el", a spus Piturca.

Intrebat de Iancu daca este homosexual, Piturca s-a dezlantuit: "Domne, cu garoi din astia, cu ciori din astea, care stau in pat si poarta legal 100-200 de kilograme de rahat in ei si mananca cate 50 de placinte si vorbesc la televizor si au ajuns tigani din astia sa faca emisiuni, asta este ultimul lucru care se putea intampla in fotbalul romanesc. Daca vreti dialog din asta, cu tigani borati din astia, fotblalul romanesc se va duce de rapa.".Iancu a replicat ca s-a convins de natura homosexuala a lui Victor Piturca si l-a provocat in continuare intrebandu-l daca este Satana, daca este Mefisto. "Magraonul asta de cand a venit in fotbal se crede buricul pamantului. Se crede bulibasa. Are un comportament de tigan, de garoi. Da, sunt un Satanist, recunosc. Uita-te in oglinda cum arati tu si cum arat eu si sa vedem apoi cine e Satana. Garoiul asta nu a trecut de anii de pubertate", a incheiat Piturca.

Vezi cum arata Iker Casillas, la debut, acum 12 ani!... CM Scrima/ Echipa masculina de sabie a Romaniei a cucerit medalia de bronz...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri