Antena Căutare

Zece jucatori dinamovisti vor fi cercetati de Politie

10 jucatori ai lui Dinamo vor fi anchetati de Politie dupa acuzatiile conform carora acestia ar fi introdus materiale pirotehnice in stadion la partida cu Steaua din Ghencea, incheiata cu victoria "cainilor", scor 1-0.



Cazul dinamovistilor a fost judecat in aceasta dimineata de Comisia de Disciplina a Ligii Profesioniste de Fotbal, insa probele aduse de Jandarmerie au fost respinse de membrii Comisiei. Desi au scapat de o sanctiune in plan sportiv in aceasta dimineata, fotbalistii alb-rosii pot primi una in plan civil.

Comunicatul Jandarmeriei Capitalei:

"Masuri privind incidentele de la partida de fotbal dintre FC Steaua Bucuresti si FC Dinamo Bucuresti

Astazi, 28 aprilie a.c., Jandarmeria Capitalei a incheiat si transmis catre organele competente, actele de constatare in ceea ce priveste incidentele de la inceputul meciului de fotbal dintre echipele FC Steaua Bucuresti si FC Dinamo Bucuresti, partida ce s-a desfasurat in ziua de 25 aprilie a.c.

In urma analizarii imaginilor primite de la DIGI TV si GSP TV, 10 jucatori ai echipei FC Dinamo Bucuresti au fost identificati aruncand cu materiale promotionale in peluza, in zona destinata suporterilor oaspeti.

Toate documentele intocmite cu privire la acest eveniment, imaginile puse la dispozitie de cele doua televiziuni, precum si obiectele in cauza, au fost predate organelor competente pentru continuarea verificarilor.

Pentru nerespectarea obligatiilor prevazute in Legea nr. 4/2008 privind prevenirea si combaterea violentei cu ocazia competitiilor si a jocurilor sportive, Jandarmeria Capitalei a sanctionat societatea Shelter Security SRL(cu care clubul Steaua are contract pentru servicii de asigurare a ordinii si sigurantei in incinta arenei sportive pe durata desfasurarii competitiilor) cu 500 de lei, iar clubul FC Steaua Bucuresti, in calitate de organizator al evenimentului sportiv din data de 25.04.2011 cu suma de 50 000 de lei"



sursa: Gsp.ro

Romania si-a aflat adversarele pentru calificarea la CE de handbal 2012... VIDEO! Andrei Margaritescu a scapat de puscarie pentru ca nu s-a terminat campionatul!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x