Antena Căutare

Cele mai bune trucuri recomandate de medici pentru a scăpa de respirația urât mirositoare! De acum încolo nu te vei mai rușina să vorbești în public!

Respirația neplăcută poate face ca unii oameni să nu se apropie prea mult de tine când vorbești

Respirația neplăcută poate face ca unii oameni să nu se apropie prea mult de tine când vorbești. Poate fi o situație foarte jenantă și, deși nimănui nu îi place să o audă, este mai bine să o cunoaștem și să o remediem. Respirația neplăcută se poate datora igienei orale proaste sau chiar bolilor. Cu toate acestea, în cele mai multe cazuri este o acumulare de bacterii. Din fericire, aceasta poate fi eliminată.

Clătirea cu apa de gură. Există clătiri cu apa de gură menite să prevină respirația urâtă care scapă de bacteriile care o provoacă. Ar trebui să evitați cele care sunt făcute cu alcool, deoarece acestea pot usca gura și agrava problema.
Hidratarea. Este fiarte important să beți multă apă, tocmai pentru a nu lăsa bacteriile să se instaleze în gură.
Mâncați multe fibre. Alimentele bogate în fibre pot ajuta la reducerea respirației urât mirositoare. O opțiune bună este să mănânci un măr pe zi, deoarece ajută la umezirea gurii. Alimentele prelucrate cum ar fi înghețata, prăjituriș sau prăjituri ar putea face ca problema să fie mai gravă.
Evitați anumite alimente. Alimente cum ar fi ceapa crudă sau usturoiul pot contribui la respirația urât mirositoare. Acest lucru se datorează faptului că substanțele care provoacă acest miros rău trec în sânge și sunt excretate de plămâni, provocând halitoză. Alte alimente cum ar fi zahărul sau acizii, cresc producția de bacterii în gură, așa că trebuie să le evităm.
Îmbunătățirea igienei orale. Pentru a scăpa de respirația urât mirositoare, cea mai ușoară metodă este îmbunătățirea igienei orale. Nu uitați să vă spălați dinți de trei ori pe zi și să folosiți ață dentară cel puțin o dată pe zi. În acest fel veți scăpa de placa care acumulează bacterii și care provoacă mirosul rău. Cu toate acestea, nu trebuie să abuzați de periaj deoarece veți agrava problema.

Curaj fără margini! El este angajatul pe care orice patron și-ar dori să îl aibă! Reacția lui în momentul în care un hoț... Veste bombă cu două zile înainte de VACANȚA DE IARNĂ. Se schimbă tot!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x