Antena Căutare

Vești extrem de proaste pentru toți cei care vor să își cumpere o casă în 2019! Scumpiri masive la început de an

Anul 2019 începe cu vești proaste pentru cei care doresc să își cumpere un apartament/casă în acest an. Majorări de prețuri pentru apartamentele vechi.

Vești proaste pentru românii care vor să își cumpere o casă în 2019! Grila notarilor anunță creșteri masive de prețuri pentru această categorie de apartamente. Care sunt cele mai ieftine zone:

Anul 2019 începe cu vești proaste pentru cei care doresc să își cumpere un apartament/casă în acest an. Deși valorile apartamentelor din Grila notarilor 2019 sunt orientative pentru stabilirea onorariilor notarilor, dar şi pentru plata impozitelor pe tranzacţiile imobiliare mai mari de 450.000 de lei, aceste cifre sunt de-a dreptul înfricoșătoare!

Valorile apartamentelor noi şi vechi din Bucureşti au crescut în acest an în grila notarilor.

Valorile apartamentelor cu două camere, confort I, construite după 2011 şi aflate la etajele intermediare (1-4) au fost majorate cu doar 1% pentru acest an, asta după ce în 2018 creşterea a fost de 2,5%, potrivit datelor analizate de Economica.net pentru 42 de zone din Bucureşti.

Pentru apartamentele vechi a fost aplicată o creştere mai mare, de 4%, după ce anul trecut acestea înregistrau o creştere a valorii de 2%. Pentru realizarea comparaţiei au fost luate în considerare apartamentele cu două camere de la etajele intermediare (1-4), confort I, din blocurile construite în perioada 1978-1997 şi după 2011-prezent. Valorile sunt exprimate în euro.

Uite cât trebuie să scoți din buzunar pentru un apartament decent în diferite zone din București:

Vești extrem de proaste pentru toți cei care vor să își cumpere o casă în 2019! Scumpiri masive la început de an

Sursă: economica.net

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x