Antena Căutare

Avertisment fără precedent al specialiștilor: „Ce a fost azi în ROMÂNIA, nu s-a mai întâmplat de 60 DE ANI! ”

Ultima zi de octombrie a adus temperaturi istorice. În Bucureşti, s-au înregistrat 29 de grade Celsius. A fost atât de cald, încât oamenii au ieşit să facă plajă în parcuri. 

Ultima zi de octombrie a adus temperaturi istorice. În Bucureşti, s-au înregistrat 29 de grade Celsius. A fost atât de cald, încât oamenii au ieşit să facă plajă în parcuri. Este cea mai fierbinte toamnă din ultimii 60 de ani, spun meteorologii. Însă de mâine, trecem iar printr-un şoc termic. Valorile termic scad brusc cu aproape 10 grade.

Horoscop Noiembrie 2018 Zodia Capricorn. Te gândești la schimbări majore în plan profesional

În ultima zi de octombrie, românii au avut parte de o vară autentică. De când se fac măsurători meteorologice nu a fost atât de cald în prag de noiembrie. Sub soarele arzător, oamenii au făcut plajă.

Vremea în București 1 noiembrie 2018. Prognoza meteo anunta vreme rece

Vara indiană este adusă de un val de aer tropical dinspre Africa. Însă de mâine, anotimpul se schimbă, spun meteorologii. Temperatura scade brusc cu 10 grade Celsius. În Capitală, nu vom avea mai mult de 20 de grade. Chiar şi aşa, iarna se mai lasă aşteptată. Cel puţin până la jumătatea lunii noiembrie, vom avea valori termice mai mari decât cele normale pentru această perioadă.

Meteo 1 noiembrie 2018. Cât scad joi temperaturile în România... Vremea 1 noiembrie. Prognoza meteo anunță temperaturi scăzute! Cât de frig va fi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x