Antena Căutare

Cum va fi vremea până la jumătatea lui iulie. Ce au anunțat meteorologii despre începutul lunii lui Cuptor

Meteorologii au emis o estimare a temperaturilor pentru intervalul 17 iunie- 15 iulie 2024. ANM a anunțat cum va fi vremea până la jumătatea lui iulie.

tanara cu evantai Galerie
Meteorologii au emis prognoza meteo pentru intervalul 17 iunie-15 iulie 2024 | Shutterstock

Meteorologii au precizat că este estimată media săptămânală a abaterilor temperaturii aerului și a cantităților de precipitații față de media perioadei 2004-2023. Fenomenele extreme cu o durată scurtă de manifestare nu pot fi prognozate cu mai mult timp înainte, au precizat meteorologii, potrivit meteoromania.ro.

Prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni. Cum va fi vremea la începutul lui iulie

Pentru începutul lunii iulie meteorologii anunță temperaturi mai ridicate decât ar fi normal pentru această perioadă a anului.

Citește și: Fenomen rar şi spectaculos pe cer. Ce este „Manhattanhenge” și unde s-a văzut. Imagini inedite

Articolul continuă după reclamă

Prognoza meteo în săptămâna 17.06.2024 – 24.06.2024

Pentru penultima săptămână din luna iunie meteorologii anunță temperaturi mai ridicate și ploi mai puține decât ar fi normal pentru această perioadă.

„Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii țări, dar mai ales în zonele montane.

Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval în regiunile sudice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale”, au precizat meteorologii.

Prognoza meteo în săptămâna 24.06.2024 – 01.07.2024

Pentru ultima săptămână din iunie meteorologii anunță cantități de precipitații normale pentru perioada această perioadă a anunlui și tmeperaturi mai ridicate în sudul țării.

„Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile.

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă în regiunile sudice, iar în rest temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale”, se arată în estimarea meteorologilor.

Prognoza meteo în săptămâna 01.07.2024 – 08.07.2024

Iulie va începe cu temperaturi mai ridicate decât ar fi normal în sudul țării și normale în restul regiunii.

„Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă în regiunile sudice, iar în rest temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale.

Regimul pluviometric se va situa în jurul celui specific pentru acest interval, la nivelul întregii țări”, au anunțat meteorologii.

Prognoza meteo în săptămâna 08.07.2024 – 15.07.2024

În a doua săptămână de iulie precipitațiile vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână în regiunile sudice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale.

Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, în cea mai mai mare parte a teritoriului.

Citește și: Când începe Insula Iubirii, sezonul 8, la Antena 1 și în AntenaPLAY. Premiera, mai aproape decât crezi

Cod galben de averse torențiale, descărcări electrice, vijelii și grindină. Ce zone sunt afectate de vremea rea... Inundațiile și grindina au făcut ravagii în țară. Cum arătau străzile din București în timpul furtunii | VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x