Antena Căutare

Furtuni anunţate pentru sud-estul ţării. ANM a emis noi avertizări de vreme rea

ANM a emis Cod galben de furtună pentru mai multe regiuni ale țării, valabil în intervalul 25 iunie, ora 11 – 25 iunie, ora 23. În intervalul menționat, în Dobrogea, Muntenia, sudul Moldovei, estul Olteniei, în zona Carpaților de Curbură și Meridionali precum și în Munții Banatului vor fi perioade cu instabilitate atmosferică temporar accentuată ce se va manifesta prin averse torențiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și căderi de grindină.

ANM a emis Cod galben de furtună pentru mai multe regiuni ale țării, valabil în intervalul 25 iunie, ora 11 – 25 iunie, ora 23. În intervalul menționat, în Dobrogea, Muntenia, sudul Moldovei, estul Olteniei, în zona Carpaților de Curbură și Meridionali precum și în Munții Banatului vor fi perioade cu instabilitate atmosferică temporar accentuată ce se va manifesta prin averse torențiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și căderi de grindină.

Cantitățile de apă vor depăși 25...30 l/mp. Manifestări de instabilitate atmosferică se vor semnala pe spații mici și în restul țării.

ANM a emis avertizare cod portocaliu valabilă până la ora 23

În județele Buzău, Brăila, Ialomița și Călărași, precum și în zona continentală a județului Constanța vor fi perioade cu intensificări ale vântului cu viteze la rafală, în general, de 80...90 km/h, vijelii, averse torențiale, frecvente descărcări electrice și căderi de grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, se vor înregistra cantități de apă ce vor depăși 40 l/mp și izolat 50...60 l/mp.

Vremea 25 iunie 2019. România sub avertizări meteo de vreme severă... Vremea în București, prognoza meteo pe 7 zile: Temperaturile scad cu 10 grade Celsius...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x