Antena Căutare

Meteo 18 octombrie. Cum va fi vremea joi în România

Meteo 18 octombrie. Cum va fi vremea joi în România

Meteo 18 octombrie. Cum va fi vremea joi în România
meteo 18 octombrie 2018

Meteo din 18 octombrie aduce schimbări semnificative, pregătindu-ne pentru scăderi de temperatură și ploi. Meteorologii anunță că joi este ultima zi călduroasă din săptămână, de vineri începând precipitațiile în toată țara.

ANM, prognoza METEO. Cum o să fie vremea în următoarele două săptămâni

Meteo 18 octombrie în România

Potrivit vremea.ro, joi își vor face apariția unele înnorări mai ales în jumătatea sudică a țării, însă șansele pentru producerea unor precipitații vor fi scăzute, doar în Oltenia și Muntenia fiind așteptate unele ploi slabe temporare, în mod local. Vântul va suflă slab în aproape toată țara, cel mult slab până la moderat în nordul Moldovei. Maximele termice vor urcă la prânz până spre 20-25 de grade la nivelul întregii țări, cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în depresiunile din estul Transilvaniei, în nordul extrem al Moldovei, pe litoral și în Deltă Dunării, iar cele mai ridicate în Banat.

Meteo București 18 octombrie

Potrivit vremea ido, Vremea în București, de joi, 18 octombrie, aduce cer parțial înnorat, cu valori ce se vor încadra între 22°C și 10°C. Vântul va sufla slab la amiază, dar variabil pe timpul nopții. Este ultima zi în care ne putem bucura de căldură, de vineri vremea schimbându-se radical. Vineri noapte revin ploile la București, iar precipitațiile vor fi de peste 1 l/m².

Prognoza meteo la munte, 18 octombrie

La munte cerul se menține în mare parte senin, iar temperaturile se vor încadra între 23°C și 7°C. Vântul va fi variabil, iar cerul se menține senin. Vineri, vântul capătă intesitate, iar ploile vor atinge cantități de 2 l/m². La mare, temperaturile se situează între 20°C și 12 grade Celsius, dar vântul va sufla 15 şi 25 km/h. La mare, vremea rămâne neschimbată până în weekend, când ploile vor pune stăpânire pe aproape toate regiunile țării.

Cum va fi vremea în weekend și când se strică vremea! Meteorologii au anunțat când vin ploile! ... Avertismentul meteorologilor! Toată Europa va fi lovită de fenomene extreme la iarnă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x