Căutare Live

Prognoza meteo, 1 mai 2021. Cum va fi vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Sâmbătă, pe 1 mai, temperaturile medii se vor situa în general în jurul celor normale pentru această săptămână, local posibil uşor mai coborâte.

Meteo

Profimedia

Cantităţile de precipitaţii estimate pentru această perioadă vor putea fi apropiate de cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a ţării, dar local cu o tendinţă deficitară.

Vremea se anunță prietenoasăi, însă se vor semnala schimbări bruste ale temperaturilor. În săptămâna Mare și de Paște temperaturile vor fi mai ridicate decât normalul perioadei.

Vremea va continua să se încălzească, dar va fi în general instabilă. Îndeosebi din orele amiezii în jumătatea de nord a ţării, iar spre seară şi noaptea şi în regiunile sudice, vor fi înnorări temporar accentuate şi perioade în care, local, se vor semnala averse, frecvente descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului.

Cum va fi vremea în noaptea de Înviere

Potrivit meteorologilor, în intervalul sâmbătă, ora 21.00 – duminică, ora 21.00, vremea se va menține deosebit de caldă în București. Instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată, astfel încât în noaptea de sâmbătă spre duminică (01/02 mai) vor fi perioade în care se vor semnala averse și descărcări electrice.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în timpul ploilor, dar și pe parcursul zilei de duminică (02 mai), când viteza la rafală va atinge 35…45 km/h. Temperatura minimă va fi de 14…16 grade, iar cea maximă de 29…30 de grade.

Lumina Sfântă va fi adusă de la Ierusalim sâmbătă seară de părintele arhimandrit Teofil Anăstăsoaie, iar împărţirea ei delegaţilor eparhiilor Patriarhiei Române, pe Aeroporrtul Otopeni, va avea loc cu respectarea regulilor sanitare în vigoare, potrivit Observator.

Vremea în București, de 1 Mai

Sâmbătă, 1 mai, vremea va deveni deosebit de caldă pentru începutul lunii mai, dar şi în general instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate spre seară şi noaptea, când vor fi perioade în care se vor semnala averse şi descărcări electrice.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări de scurtă durată în timpul ploilor. Temperatura maximă va fi de 26...27 de grade, iar cea minimă de 14...15 grade. Presiunea atmosferică va scadea usor de la o valoare deja mai mică decât cea normală.

Citește și: Vremea. Temperaturi de până la 30 de grade de Paște. Unde va fi cel mai cald și ce ne așteaptă în perioada imediat următoare

Temperaturile maxime 1 mai din principalele orașe ale țării

 • Baia Mare – 22 grade
 • Suceava – 22 grade
 • Oradea – 25 grade
 • Iași – 23 grade
 • Miercurea Ciuc –22 grade
 • Cluj-Napoca – 23 grade
 • Timișoara – 27 grade
 • Sibiu – 26 grade
 • Brașov – 25 grade
 • Galați – 26 grade
 • Craiova – 28 grade
 • București – 28 grade
 • Constanța – 18 grade

Cum va fi vremea la mare, de 1 Mai

Vremea va fi în general frumoasă şi uşor mai caldă faţă de normalul termic al acestei perioade. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 şi 20 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 12 şi 14 grade. Cerul fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Noaptea şi dimineaţa, trecător va fi ceaţă. Temperatura apei mării va avea valori de 12... 13 grade.

Citește și: Prognoza meteo pentru perioada 26 aprilie - 9 mai. Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

Cum va fi vremea la munte, de 1 Mai

Vremea va continua să se încălzească, dar gradul de instabilitate atmosferică se va menţine ridicat şi se va manifesta prin înnorări temporar accentuate şi perioade în care se vor semnala averse, frecvente descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Ploile vor avea şi caracter torenţial, astfel încât în intervale scurte de timp, cantităţile de apă vor fi însemnate şi izolat va fi grindină.

Prognoza Meteo, 30 aprilie 2021. Cum va fi vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi... Prognoza meteo, 2 mai 2021. Cum va fi vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi...
Parteneri
Dulceață de smochine întregi, aromată și rafinată
Catine.ro
Ultimele știri
x