Antena Căutare

Prognoza Meteo, 30 aprilie 2021. Cum va fi vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Vineri, 30 aprilie 2021, vremea se va menține caldă în aproape toată țara, mai puțin în zonele montane, unde vor apărea precipitații mixte și intensificări ale vântului.

O harta cu nori, fulg de zapada, soare. Se află pe drapelul româniei Galerie
Vineri, 30 aprilie 2021, vremea se va menține caldă în aproape toată țara, mai puțin în zonele montane, unde vor apărea precipitații mixte și intensificări ale vântului. | Profimedia

Temperaturile sunt în creștere, motiv pentru care maximele vor fi cuprinse între 15 grade Celsius și 26 grade Celsius. Cele mai ridicate temperaturi se vor înregistra în sudul șu sud-vestul țării, unde soarele va predomina.

În jumătatea nordică a teritoriului vom avea parte de vreme instabilă, averse însoțite de fenomene electrice, pe suprafețele mici va cădea și grindină, dar se va aduna și cantități importante de apă. Vântul va avea unele intensificări, dar vom vedea soarele în toată țara astăzi.

În București vremea se va menține una frumoasă și se va înregistra o temperatură de 25 de grade Celsius. La noapte minima coboară până la 12 grade Celsius, iar mâine se vor înregistra 27 de grade Celsius. Duminică este o zi de vară autentică, temperatura maximă va ajunge la 29 de garde Celsius.

Citeşte şi: Vremea 1 mai. Temperaturi în creştere, dar instabilitatea atmosferică va predomina

Vreme în Maramureș

În Maramureș vremea este instabilă astăzi, mai caldă și cu temperaturi de 20 de grade Celsius, dar așteptăm ploi de scurtă durată pe suprafețe mici. Sunt posibilie aversele însoțite de fenomene electrice, căderi de grindină și cantități de apă ce pot depăși 20 de litri pe metru pătrat.

Vremea în Crișana

Prin Crișana ploile vor ocupa o suprafață mai mare, în special prin nordul regiunii, unde se pot aduna cantități importante de apă ce pot depăși 15 litri pe metru pătrat. Sunt și condiții de grindină în această zonă a țării, dar vom vedea și soarele pe parcursul zilei, iar temperaturile ajung la valori de 24 de grade Celsius.

Vremea în Banat

Prin Banat se încălzește vremea astăzi, iar temperaturile ajung la valori de 25 de grade Celsius, dar pe suprafețe mici vor cădea averse posibil însoțite de fenomene electrice.

Vremea în Oltenia

Și prin Oltenia avem vreme puțin mai caldă decât în mod obișnuit. Valorile termice ajung la 26 de grade Celsius, însă există și șanse de ploaie pe suprafețe mici.

Vremea în Transilvania

În Transilvania se anunță o vreme mohorâtă, unde se pot aduna cantități importante de apă ce pot depăși 20 litri pe metru pătrat. Aversele vor fi însoțite de fenomene electrice și de intensificări de scurtă durată ale vântului, iar temperaturile se vor încadra între 18 grade Celsius și 24 grade Celsius.

Vremea în Moldova

Vreme foarte schimbătoare găsim astăzi și prin Moldova, vor exista perioade însorite, dar și perioade cu averse însoțite de tunete și de fulgere. Maximele se vor încadra între 20 de grade Celsius și 24 grade Celsius, iar pe timpul ploilor și vântul va avea unele intensificări.

Vremea în Dobrogea

Se încîlzește vremea astăzi și prin Dobrogea. Maximele vor fi cuprinse între 13 și 24 de grade Celsius, iar în această zonă a țării este posibil ca spre seară să cadă câțiva stropi de ploaie.

Vremea în Muntenia

Vremea în Muntenia se încălzește foarte tare astăzi. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 și 26 de grade Celsius, iar pe suprafețele mici sunt posibile ploi de scurtă durată. Așadar, atmosferă deosebit de păcută și zi de vară astăzi în Muntenia.

Temperaturile maxime 30 aprilie din principalele orașe ale țării

Baia Mare – 18 grade

Suceava – 22 grade

Oradea – 22 grade

Iași – 23 grade

Miercurea Ciuc – 19 grade

Cluj-Napoca – 21 grade

Timișoara – 25 grade

Sibiu – 23 grade

Brașov – 21 grade

Galați – 24 grade

Craiova – 24 grade

București – 25 grade

Constanța – 19 grade

Vremea. Temperaturi de până la 30 de grade de Paște. Unde va fi cel mai cald și ce ne așteaptă în perioada imediat următ... Prognoza meteo, 1 mai 2021. Cum va fi vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x