Antena Căutare

Prognoza meteo 5 iulie 2024. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru vineri, 5 iulie 2024. Descoperă cum va fi vremea în România.

harta romaniei cu simboluri prognoza meteo pusa pe drapelul tarii
Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru vineri, 5 iulie 2024. Descoperă cum va fi vremea în România. | Shutterstock.com

Descoperă previziunile complete ale meteorologilor despre ziua de vineri, 5 iulie 2024. Iată câte grade se vor înregistra.

Citește și: Ce anunță meteorologii despre luna iulie 2024. De ce va fi o perioadă atipică - prognoza meteo pe săptămâni

Prognoza meteo 5 iulie 2024. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Conform prognozei meteo pentru vineri, 5 iulie, vremea se va încălzi, astfel încât va deveni călduroasă în jumătatea sudică a țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare ziua când se vor semnala averse pe arii restrânse în nord și centru și izolat în restul teritoriului.

Articolul continuă după reclamă

Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 33 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 11 și 20 de grade, mai mici în depresiunile intramontane, dar și ușor mai ridicate pe litoral. Pe areale mici vor fi condiții de ceață.

Citește și: Alertă ANM! Cod galben de caniculă în aproape toată țara. Unde se vor înregistra până la 37 de grade Celsius

Vremea în București, vineri, 5 iulie

Valorile termice vor fi în creștere față de ziua anterioară, vremea va deveni călduroasă, iar temperatura maximă va fi de 32…33 de grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă de 16…19 grade.

Prognoza meteo pentru perioada 1 – 8 iulie 2024

În prima săptămână din iulie, valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în regiunile extracarpatice, dar mai ales în extremitatea de sud-est a ţării, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.

Cu excepţia extremităţii de sud-est a ţării, unde regimul pluviometric va fi deficitar, cantităţile de precipitaţii vor fi în general excedentare, mai ales în zonele montane, centrale şi nordice.

Prognoza meteo 4 iulie 2024 2024. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi... Cod portocaliu de vijelii, ploi torențiale, descărcări electrice și grindină. Ce zone se află sub avertizarea de vreme s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa Sezonul 9, 4 iulie 2024. Ștefan crede că Vlad și Liviu sunt influențați de Cristian. Ce alte acuze mai aduce
Mireasa Sezonul 9, 4 iulie 2024. Ștefan crede că Vlad și Liviu sunt influențați de Cristian. Ce alte acuze mai aduce Joi, 04.07.2024, 15:08
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x