Antena Căutare

Intrăm direct în vară, vin temperaturi foarte mari! ANM a publicat prognoza meteo între 9 martie și 6 aprilie

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele săptămâni. Astfel, în perioada 09 martie – 06 aprilie 2020, Meteorologii de la ANM anunță temperaturi foarte mari și o primăvară cu vreme mai caldă decât normalul perioadei.

Intrăm direct în vară, vin temperaturi foarte mari! ANM a publicat prognoza meteo între 9 martie și 6 aprilie
Vreme foarte caldă în perioada următoare | Foto ilustrativă

Cum va fi vremea în săptămâna 09 martie- 16 martie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă în toate regiunile, cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în regiunile estice și sud-estice.

Regimul pluviometric va fi în general excedentar în jumătatea nordică a țării, dar mai ales în extremitatea nordică a teritoriului. În rest cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Cum va fi vremea în săptămâna 16 martie- 22 martie

Temperatura aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Cantitățile de precipitații vor fi în general excedentare în regiunile estice și sudice, dar mai ales în zona Carpaților Orientali și Meridionali, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Cum va fi vremea în săptămâna 23 martie- 30 martie

Temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Regimul pluviometric estimat pentru această săptămână va fi ușor deficitar în regiunile intracarpatice și apropiat de cel normal pentru această perioadă în rest.

Cum va fi vremea în săptămâna 1 aprilie - 6 aprilie

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru acest interval, în toate regiunile.Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în regiunile intracarpatice și apropiate de cele normale ale perioadei în rest.

Val de aer cald peste România în weekend-ul cu 8 martie. Vreme cu temperaturi de peste 20 de grade în unele zone... Prognoza meteo de schimbă radical! ANM anunță ploi torențiale în jumătate din țară...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x